Yusuf Liebert
Hectopat
Kesinlikle LGA 1700. Artık AM4 için işlemci çıkmayacak. LGA 1700'ün işlemcilerinin rakibi AM5 işlemciler.Sizce AM4 mü mantıklı LGA 1700 mü?
Kesinlikle LGA 1700. Artık AM4 için işlemci çıkmayacak. LGA 1700'ün işlemcilerinin rakibi AM5 işlemciler.Sizce AM4 mü mantıklı LGA 1700 mü?
Kesinlikle LGA 1700. artık AM4 için işlemci çıkmayacak. LGA 1700'ün işlemcilerinin rakibi AM5 işlemciler.
Yeterli olacaktır. İ5 12400F düşük güç tüketimine sahip bir işlemcidir.Teşekkürler. 550 watt yeter mi?
Sony oyunlarında olması çok garibime gitti. Bendede Sony'nin oyunu Horizon Zero Dawn var bazı bölgelerde yine darboğaz yaşıyorum ancak genel olarak darboğaz sıkıntısı çekmiyorum.@fatihylmzz @Yusuf Liebert @328914.
Eki Görüntüle 1934324
Yüksek grafiklerde ekran kartının tam performansını kullanmıyor. Fakat FPS az. Ve MHz arada 0-200 arasına düşüp çok drop yiyorum. Sony oyunlarında oluyor. Şimdi Forza'da deneyeceğim.
Sony oyunlarında olması çok garibime gitti. Bende de Sony'nin oyunu Horizon Zero Dawn var bazı bölgelerde yine darboğaz yaşıyorum ancak genel olarak darboğaz sıkıntısı çekmiyorum.
Allah allah çok garip. Sony destek gibi bir şey var mı?Şimdi Forza'da bakacağım ya.
Eki Görüntüle 1934394
@328914 bak mesela her şey en yüksekte ve hiçbir şekilde sorunum yok.
Allah Allah çok garip. Sony destek gibi bir şey var mı?
Darboğazdan olabilir o zaman. 12 GB RAM'in yettiği tek oyun hele şükürBilmiyorum. Bak mesela Forza 4 test videolarına baktım 100 FPS 120 FPS arasında gidip geliyor. Ama adam Msa'yı kapamış bende ise Full ayarda. Kapattım ayarı 100 FPS oldu. Videoda ki işlemci R5 3600 yani işlemci farkı da var.
Darboğazdan olabilir o zaman. 12 GB RAM'in yettiği tek oyun hele şükür(abartıyorum)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.