Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #21 Salih_Emre dedi: Undervolt yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Undervolt yapmadım, maksimum güç limitini %-50 yaptım sadece. MSI Afterburner üzerinden yapabilirsiniz. Yaptığım ayarlar burada; RX 5500 XT 8 GB ETH Mining Değerleri
Salih_Emre dedi: Undervolt yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Undervolt yapmadım, maksimum güç limitini %-50 yaptım sadece. MSI Afterburner üzerinden yapabilirsiniz. Yaptığım ayarlar burada; RX 5500 XT 8 GB ETH Mining Değerleri
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 17 Şubat 2021 #22 Femto dedi: Undervolt yapmadım, maksimum güç limitini %-50 yaptım sadece. MSI Afterburner üzerinden yapabilirsiniz. Yaptığım ayarlar burada; RX 5500 XT 8 GB ETH Mining Değerleri Genişletmek için tıkla... Power limitimi düşüreceğim? Şu an 100 kaç yapayım.
Femto dedi: Undervolt yapmadım, maksimum güç limitini %-50 yaptım sadece. MSI Afterburner üzerinden yapabilirsiniz. Yaptığım ayarlar burada; RX 5500 XT 8 GB ETH Mining Değerleri Genişletmek için tıkla... Power limitimi düşüreceğim? Şu an 100 kaç yapayım.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #23 Nvidia kartlar ile ilgili pek bilgim yok maalesef, yeni konu açarsanız daha bilgili kişiler yardımcı olabilir.
Nvidia kartlar ile ilgili pek bilgim yok maalesef, yeni konu açarsanız daha bilgili kişiler yardımcı olabilir.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.963 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Şubat 2021 #24 Femto dedi: Gayet iyi bir miktar kazanırsınız, elektrik faturasına aylık yaklaşık 80-110TL arası eklenir. Günlük 4-4.5 dolar kazanırsınız. Sadece soru işareti atmak istiyorum. Performansı nasıl düşecek? Genişletmek için tıkla... Merhaba, biraz detay verebilir misiniz? Nicehash bende GPU ve CPU "error during benchmark" diyor, ve bu nedenle yapmıyor. Ne yapabilirim? Ekran kartı AMD.
Femto dedi: Gayet iyi bir miktar kazanırsınız, elektrik faturasına aylık yaklaşık 80-110TL arası eklenir. Günlük 4-4.5 dolar kazanırsınız. Sadece soru işareti atmak istiyorum. Performansı nasıl düşecek? Genişletmek için tıkla... Merhaba, biraz detay verebilir misiniz? Nicehash bende GPU ve CPU "error during benchmark" diyor, ve bu nedenle yapmıyor. Ne yapabilirim? Ekran kartı AMD.