RX 5600XT yazılım sorunları devam ediyor mu?

3 4 aydir en ufak problem yasamadim arkadaşlarim da aldi onlar da ayni şekilde hiçbir sorun yaşamadı. Gerekli güncellemeleri eksik mi yapiyor hata alanlar ben çözemedim bu isi. Hatasiz kullanıyorum ve kendi deneyimlerime gore de siddetle F/P olarak tavsiye ediyorum. 2060S'li makinem da mevcut farklari yok gibi performans olarak ama fiyat farki çoktu :)
Şöyle ki bu benim aldığım ilk sistem olacak. Hiçbir markanın fanboyu değilim ama yıllardır hep Nvidia kullananlara özenmişimdir. İlk deneyim olarak Nvidia denemek istiyordum hep ama fiyatlar böyle olunca insan kuşkuya düşüyor işte.
Galax, Inno3d ve Palit'de soğutma sorunu olmaz.
Palit modeliyle ilgili bir bilginiz var mı? Yoksa marka adından dolayı mı böyle söylüyorsunuz? Çünkü EVGA kesinlikle alınır, çok iyi markadır diyor herkes fakat EVGA RTX 2060 KO modeli çok sorunlu bir modelmiş araştırmalarım sonucunda öğrendiğim kadarıyla. Palit ve Zotac arasında 200TL fark var mesela Palit bu fiyat farkını hak eder mi?
Oyun sesinden fan sesi duymuyorum ben ki mb511 de işlemci radyatör fanları dahil 8 tane ayrıca fan çalışıyor bende. Oyun oynarken sessiz oynanmayacağına göre :)

Ayrıca kendi yazılımıyla fanları istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Ben olduğu gibi bıraktım fabrika çıkışı beni rahatsız edecek kadar bir durum yok.
Çok teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı