RX 560X laptop düşük FPS

Oyun dahili grafik birimi ile çalışıyor olabilir. Windows arama kısmından grafik ayarlarına girin. Grafik performansı tercihi kısmından ara yazısına tıklayın ve LeagueClient.exe dosyasını seçin. Daha sonra oyunu yüksek performansa ayarlayın.

Yaptım hocam onu fakat sonuç vermedi.
Bir problem var gibi hissediyorum iade etmeli miyim sizce?
Hocam RX560 +R5 3500X ile LoL de Low ayarlarda 220/280FPS arası alıyorum.

Sizinki laptop olduğu için daha az vermesi normal ama bu kadar da az değil.

Evet hocam ben de bu kadar düşük beklemiyordum.

Yukarıda ki kişinin belirttiği gibi farklı oyunlar ile de test yapabilir misiniz? İkinci olarak internetten baktığım testlerde laptopunuzun bir üst modeli olan AN515-43 ile Very High'da ortalama 85 FPS alınıyor. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü laptoplarda bu değerler normal. Ama yine de siz farklı oyunlar ile test edin.

Sanırım tek kanal. Acer'da duymuştum kendiliğinden 16 GB satılan modeller 1x16 oluyordu. Sizde çift kanal mı tek kanal mı?

Çift hocam sanırım.
Yukarıdaki kişinin belirttiği gibi farklı oyunlar ile de test yapabilir misiniz? İkinci olarak internetten baktığım testlerde laptopunuzun bir üst modeli olan AN515-43 ile Very High'da ortalama 85 FPS alınıyor. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü laptoplarda bu değerler normal. Ama yine de siz farklı oyunlar ile test edin.

Valorant'ta en düşükte 120 alıyorum hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı