RX 560X sistem Rust'ta 25 FPS veriyor

Peçelipapaz

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rx560x
Anakart
acer 515-42an
İşlemci
ryzen 5 2500u
Oyun oynarken sürekli 20-30 FPS alıyorum. Örneğin Rust oynarken FPS 25-30 arası gidip geliyor fakat işin garip tarafı Wreckfest oynarken de aynı şekilde 25-30 arası FPS alıyorum. Wreckfest, Rust kadar yüksek bir sistem istemeyen bir oyun. Bunun sebebi ne olabilir? Acaba düzeltilebilir mi?

Bilgisayarımın özellikleri:

Oyunu ekran kartınız ile oynadığınıza emin misiniz?

Rust grafikleri hangi ayarlarda ve hangi çözünürlükte.
msi afterburnerde ekran kartının çalıştığını görebiliyorum, zaten windows'un grafik ayarlarından da ekran kartı ile çalışmasına ayarlamıştım.
Ama afterburner de garip bi durum var; ekran kartının çalıştığını görüyorum fakat aynı zamanda dahili grafik birimi de %65xxx küsür bi şey olarak çalışıyor gösteriyor ben bi sorun falan vardır diye hiç umursamadım açıkçası

Garip, ben bile Ryzen 7 4700u ile ekran kartsız 40-50 FPS alıyorum.(bence belki işlemci yetemiyor olabilir, ya da ekran kartı tam olarak kullanılmıyor.)

Çözünürlüğü 1366x768 1600x900 1280x720 yada 1024x768'e çekip deneyin. Tek tek deneyin.
1366x768 de denedim ortalama 30 fps oldu
Garip, ben bile Ryzen 7 4700u ile ekran kartsız 40-50 FPS alıyorum.(bence belki işlemci yetemiyor olabilir, ya da ekran kartı tam olarak kullanılmıyor.)
önceki bilgisayarım i5 8. nesildi ekran kartı yoktu ve onda küçük haritalarda 30 fps alıyordum bi sorun var ama ne çözemedim

Bilgisayarın güç ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Yüksek performansda değilse yüksek performansa alın. Yüksek performanstaysa dengeli yada güç tasarrufunda deneyin. Bazı uygulamalarda nedense güç tasarrufuna aldığımda fps normale dönüyordu bende. Başka oyunları denediniz mi onlarda değerler nasıl?

Yani genelde Rust oynuyorum ama yaklaşık 1 ay önce wreckfest oynamıştım onda da durum aynıydı, ve Nitro Sense uygulamasından performans moduna ayarlı, pil seçeneklerinden de aynı şekilde performans modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…