Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 1 defa sürücü kurulumu esnasında ekran gitti ve geldiğinde eski tüplü televizyonlar gibi karıncalanma oldu ardından sürücüyü kurduktan sonra düzeldi. Yeni bir ayar da eklenmiş.
FPS düşmesi RX 5500XT'ye geçtiğimden itibaren var. Karttan mıdır yoksa sürücüden midir bilmiyorum. Bu 21.3.1 sürümüne özel değil yalnız, bundan önceki sürümlerde de aynıydı.
Hocam 20.11.2 sürümü için bence bir sitesini kontrol edin. Eğer bulabilirseniz sitesinden indirmenizi öneririm tabii ki. Sürücü önemlidir, 3. parti yerlerden indirmeye olumlu yaklaşmam şahsen.
Hocam 20.11.2 sürümü için bence bir sitesini kontrol edin. Eğer bulabilirseniz sitesinden indirmenizi öneririm tabii ki. Sürücü önemlidir, 3. parti yerlerden indirmeye olumlu yaklaşmam şahsen.
Peki Valorant'ta bir sorun çıkartır mı?
Ve tamamen stabil mi? Hocam çünkü DDU ile driver sil onu yap bunu yap anlamıyorum kusura bakmayın ondan çok soru soruyorum.
Bende çıkartmamıştı. XFX RX 570 4GB kullanıyorum memnundum şahsen. Şimdi görünce benim de geçesim geldi. Yarın 20.11.2'yi tekrar kuracağım. Planlarım o yönde.