RX 570 4 GB CS2 oynarken GPU dalgalanması çok fazla

SamueL7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, RX 570 ekran kartı kullanıyorum CS2 oynarken GPU kullanımım 0-100 arası çok hızlı bir şekilde değişiyor bir an 0 bir an 100 oluyor sürekli CPU kullanımım 65-70 civarında.
Oyunda FPS'im 45-50 arası GPU kullanımı ile bağlantısı var mıdır veya bu değerler normal mi?

Ekran kartı: RX 570 4 GB.
İşlemci: i5 3470 3.2GHz
RAM: 12 GB.
SSD: Kingston 124 GB.
HDD: Kingston 1TB.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin RX 570 için yetersiz, darboğaz yapıyordur. Ayrıca multiplayer oyunlarda zaten yüksek işlemci kullanır ve ekran kartı daha az kullanılır, normal.

Anakart olarak ASUS H61M-K kullanıyorum genel olarak bu anakarta bu işlemciyi öneriyorlar ve aynı zamanda birkaç yerde 570 ile bu işlemcinin uyumlu oldugunu okumustum bu anakarta uygun daha iyi performansa sahip ekran kartını besleyebilecek başka bir işlemci önerebilme şansınız var mı?

Anakart olarak ASUS H61M-K kullanıyorum genel olarak bu anakarta bu işlemciyi öneriyorlar ve aynı zamanda birkaç yerde 570 ile bu işlemcinin uyumlu oldugunu okumustum bu anakarta uygun daha iyi performansa sahip ekran kartını besleyebilecek başka bir işlemci önerebilme şansınız var mı?
Anakartına en fazla 2012 model i7 3770K işlemcisini takabilirsin. Ayrıca i5 3. nesil RX 570 için yetersiz.

O zaman direkt olarak anakart ve işlemci mi değiştirmem lazım ekran kartım için önerebiliceğin anakart işlemci var mı? İlgin için teşekkür ederim bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı