Mkrp Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 251 Çözümler 2 Yer İzmir/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #1 Cok konuya baktım ama girdigim degerler bir etki etmedi yine aynı 85 dereceye kadar cıkıyor. Detaylı yardımcı olabilecek var mı? Attıgım degerler stok halidir. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2023
Cok konuya baktım ama girdigim degerler bir etki etmedi yine aynı 85 dereceye kadar cıkıyor. Detaylı yardımcı olabilecek var mı? Attıgım degerler stok halidir.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 23 Ekim 2023 #2 Kullandığınız kart markası nedir? Çift fan mı yoksa Mini ITX mi? Artı 0 Eksi
KS KS Mkrp Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 251 Çözümler 2 Yer İzmir/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #3 Bruz dedi: Kullandığınız kart markası nedir? Çift fan mı yoksa mini ITX mi? Genişletmek için tıkla... Baslıkta belirtmistim ama düzeltmisler sanırım ASUS ROG STRIX. Artı 0 Eksi
Bruz dedi: Kullandığınız kart markası nedir? Çift fan mı yoksa mini ITX mi? Genişletmek için tıkla... Baslıkta belirtmistim ama düzeltmisler sanırım ASUS ROG STRIX.