Yakın zamanda oyun için Vulkan modu yayımlanmış, oyunu satın aldığımda bir bakacağım. Bu arada sanırım resmi bir mod değil.Alabilirsin tahminen ama Vulkan olduğunu sanmıyorum.
Yüksek ayarlarda imkansız bence.8+8 GB 3000MHz RAM, R3 1200 AF, RX 570 4 GB, Windows 11.
Yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. Oyunu Vulkan ile başlatabiliyorsam yüksek ayarlarda ortalama 40 FPS alabilir miyim?
Orijinal ayarlarda 60 FPS oynatıyor. Yüksek ayarlarda FSR ile birlikte 40 FPS'yi rahatça verir. Oyunun optimizasyonu gayet iyi olduğundan alabileceğini düşünüyorum.Yüksek ayarlarda imkansız bence.
Düşükte tutsun daha iyi bu oyunda, Ultra ile düşük arasında gölgelere dikkatli bakmadığın sürece öyle ahım şahım bir fark yok.Yüksek ayarlarda imkansız bence.
Bende 1600AF 1650Super var yüksek ayarda FSR açık 60 alamadım bilemiyorum.Orijinal ayarlarda 60 FPS oynatıyor. Yüksek ayarlarda FSR ile birlikte 40 FPS'yi rahatça verir. Oyunun optimizasyonu gayet iyi olduğundan alabileceğini düşünüyorum.
Orijinal presette RX570 60FPS veremez atmospherics veya gölgelerden ayar kısması lazım.Orijinal ayarlarda 60 FPS oynatıyor. Yüksek ayarlarda FSR ile birlikte 40 FPS'yi rahatça verir. Oyunun optimizasyonu gayet iyi olduğundan alabileceğini düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.