ASUS ROG STRIX RX 570 4 GB ekran kartım ve i5 4460 işlemcim, 8 GB RAM'im var. Değerler normal mi? Witcher 3 falanda oynayacaktım ekran görüntüsü almayı unuttum tekrarda girmeceğim onda da kullanım aynı ve sıcaklık değişiyor. Ama genellikle 70-75-80-83 gibi. Orta ve yüksek ayarlarda. GTA'da aynı şekilde çimen popülasyon vb. şeyler kısık diğerler yüksek ve en yüksek seviyede.
Undervolt'u araştırdım hocam. Sıcaklıkmı düşürüyor yoksa voltajlamı alakalı? Nasıl yapacağımı bir de siz anlatır mısınız? Kasamın modelini bilmiyorum araştıracağım.
Undervolt'u araştırdım hocam. Sıcaklıkmı düşürüyor yoksa voltajlamı alakalı? Nasıl yapacağımı bir de siz anlatır mısınız? Kasamın modelini bilmiyorum araştıracağım.
Voltaj düştüğü için sıcaklıkta düşüyor. Hem daha az elektrik faturası hem de daha serin bir GPU. MSI Afterburner üzerinden mi yapacaksınız Radeon Settings mi?
Voltaj düştüğü için sıcaklıkta düşüyor. Hem daha az elektrik faturası hem de daha serin bir GPU. MSI Afterburner üzerinden mi yapacaksınız Radeon settings mi?
Hangisi rahat gelirse oradan yapın MSI Afterburner üzerinden önce -100 core voltage ile deneyin. Sonra GTA5 girin. Sıcaklıklar ne kadar düşmüş bir bakalım.