RX 570 8 GB BIOS'ta PCI yok

Semto

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
Rx 570 8 gb
Anakart
Asboard h61
İşlemci
I5 3470
Arkadaşlar selam yeni RX 570 8 GB kart aldim, BIOS'ta PCI yok ve guncel BIOS'ta da yok. i5 3470 kullanıyorum anakart güncel BIOS'u, BIOS pilini çıkartıp taksam olmuyor. ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
PCI yok ne demek.

Arkadaşlar selam yeni RX 570 8 GB kart aldim, BIOS'ta PCI yok ve guncel BIOS'ta da yok. i5 3470 Kullanıyorum anakart güncel BIOS'u, BIOS pilini çıkartıp taksam olmuyor. Ne yapmam lazım?

Bağladığınız ekran kartına monitörünüzün kablosunu bağladığınız anda çalışması gerekiyor bir ayar yapmanıza gerek yok BIOS'tan vesaire

Sistem APU'da Ekran Kartından görüntü alamıyorum

Güzel arkadaşım, aldığın ekran kartının görüntü çıkışlarına bağladıktan sonra monitörünü. Ekran kartının güncel driver ı nı da yükledikten sonra. Sistem APU'dan çalışmaz ekran kartından çalışır bir ayar vesaire yapmana gerek yok.

Sistem APU'da Ekran Kartından görüntü alamıyorum

Eğer ki ekran kartından hiç görüntü alamıyorsan başka bir sorun vardır. Anakart a bağlayıp ekran kartı nı çalıştırıp kullanamazsın

Güzel arkadaşım, aldığın ekran kartının görüntü çıkışlarına bağladıktan sonra monitörünü. Ekran kartının güncel driver ı nı da yükledikten sonra. Sistem APU'dan çalışmaz ekran kartından çalışır bir ayar vesaire yapmana gerek yok.

Eğer ki ekran kartından hiç görüntü alamıyorsan başka bir sorun vardır. Anakart a bağlayıp ekran kartı nı çalıştırıp kullanamazsın
Bende diyorumki sistem apuda işlemciden görüntü alıyor bunu ekran kartına geçirmemiz lazim kartta Sorun yok biosu bilmiyormusun grafik seçenekleri var o bende apuda normalde karttan görüntü almak için pcida olması lazim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı