RX 570 8 GB mi GTX 1650 Super mi?

Bana göre VRAM o sınıf kartlarda pek bakmak mantıksız gibi. Zaten 1080P için çıkartılmış kartlar, zaten ileride sıkıntı VRAM'den değil GPU'nun kendisinden olucak.

Aslında ben de 1650S almayı düşünüyordum. Tepkilerinizden anladığım kadarıyla doğru seçim yapmışım. Kısaca sistemime bakıp değerlendirebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• toplama.PNG
    toplama.PNG
    31,9 KB · Görüntüleme: 52
Aslında ben de 1650S almayı düşünüyordum. Tepkilerinizden anladığım kadarıyla doğru seçim yapmışım. Kısaca sistemime bakıp değerlendirebilir misiniz?
Darboğaz olmaz. Güzel bir seçim olacaktır. İyi günlerde kullanın Umarım bir hata yapıp AMD Almazsınız fiyatı aklınızı yıkamasın.

@372608
AMD baya uygunmuş.

@dodu Şahsen AMD kart almanızı önermiyorum. Ama RX 570 8GB bu devirde alınmaz. XFX AMD Radeon RX 5500 XT Thicc II Pro RX-55XT4DFD6 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Yeni driverlar ile 1660 Super rakibi bir kart oldu. Abim kullanıyor ve gayet memnun. Tabii ki sizde de bir sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı