xert58x, BERWAR, FantastikTürk,
Sözüm sizlere; elbette teknolojik gelişimden ziyade yada x ürünün yeni bir ürün olmasından ziyade verdiği 3-D performansı daha önemli, kast ettiğim bu.
Şimdi sıra ile sizlere cevap vereyim:
1-
xert58x:
Gtx 980 nvidia' nın bir dönem ana model kartıdır haklısın. Ancak neden rx 480-580'i bu kart ile kıyaslamam bu kadar zoruna gitti ki ? Şu anda günümüzde rx 480-580 ile gtx 980 nerede ise benzer 3-D performansı veriyor. Benzer performans veren ürünleri birbirleri ile kıyaslamanın senin için saçma olması, pekte umrumda değil.
"Önümüzdeki aylarda GTX 1060'ta çöp olacak
" demişsin (benim yorumuma göre), ne zaman çöp, olup olmayacağını bilemiyoruz. Fakat bir 6 ay sonra, bir 12 ay sonra eskimeyeceğinin "garantisinin" garantisini verebilirmisin ?
12 ay sonra halen rx 580 nin ve gtx 1060'ın FULL HD çözünürlükte ve HIGH ayarda bu 25 yeni oyunu açabileceğinin
, "garantisini" verebilirmisin ?
25 yeni çıkacak oyun:
2-
BERWAR:
Şimdi siz diyorsunuz ki ? 4-5 yıllık çift GPU lu bir kart yeni ürünle kıyaslanmaz. Bende aksini iddea ediyorum, eğer performansı eşdeğer ise ? neden kıyaslanmasın ?
O zaman, siz ekran kartı değiştireceğiniz zaman, yeni ürün yada yeni teknoloji satın almak için değiştiriyorsanız, tabii siz bilirsiniz.
E, az müsade edin bende performans artışı için, ürün değiştireyim, yeni bir ürünü sadece yeni bir ürün diye almak yerine, performans artışı varsa alayım.
Bakın işte ikimiz arasındaki düşünce farkı da burada, sizin için boş olan başkası için dolu olabilir.
3-
FantastikTürk:
Sizin düşüncenize göre başarıdır, çok büyük başarıdır
Genel: Aslında ben hiç bir kart için ÇÖP Karttır, çöp olacaktır, demedim, bir kaç kişi, bu kelimeleri kullanmış, benim için çöp ürün, bambaşka bir olay, bir internette araştırın isterseniz, çöp nedir, neye çöp denilir, ondan sonra cümleleriniz içinde bu kelimeyi "inadına" kullanmak isterseniz kullanın.
"Eskimek" ile "çöp" ü aynı anlamda kullanıyorsunuz, yanlış !