RX 570 8 GB şimdi alınır mı?

fatihhhh

Hectopat
Daha fazla  
1550 TL'ye değer mi yoksa beklemeli miyim, dolar düşüyor gibi. Şimdiki kartım GTX 760 2 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kartlarda çok güzel indirimler görüyorum Hangisini alacağıma karar vermeden daha iyisi indirime giriyorum

Hocam bu kartın Captcha Verification
Buna çok üstünlüğü var mı ? İşlemcim i5 2400 580 biraz darboğaz yapar ama 570 bire bir besliyor
100 TL verebiliyorsanız 570 i düşünmeyin bile derim.Eski işlemcilerin tam gücünü bilmediğim için bilen birisi yazarsa daha iyi olur.Şöyle söyliyim eski sistemim İ5 7500 ile GTX 1060 Rainbow Six Siege,Watch Dogs 2 gibi oyunlarda %100 CPU kullanımı oluyordu buda drop yapıyordu.

Sapphire kartları almayın bence. Ömürleri diğer markalara göre kısa oluyor. RX 570 8 GB değil 4 GB modelini alabilirsiniz. 8 GB vRAM kullanacağını sanmam o kartın ki kullanmaz da zaten. Önerim RX 580 4 GB veya 8 GB almanız. RX 570 alacaksanız 4 GB alın ve Sapphire almayın mümkünse.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı