RX 570 AC IV: Black Flag Wattman Uyarısı

Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
AC IV: Black Flag oyununda ne zaman kenar yumuşatma ayarlarını yükseltmek istesem bu sorunu yaşıyorum. Normal oynanış esnasında sıkıntı olmuyor ama sinematiklerde insan yüzleri bulanıklaşıyor ve oyun donuyor. CTRL+Alt+Delete yapıp oturumu kapatmak zorunda kalıyorum. Radeon bildirimlerini açtığımda WattMan uyarısını görüyorum. Kenar yumuşatmayı SMAA'ya düşürdüğümde bir sıkıntı olmuyor. AC: Odyssey oyununu en yüksek ayarlarda denedim ve böyle bir hataya rastlamadım. Sorun yazılımsal mı oyun ile alakalı mı çözemedim. Bu oyunda başka sorun yaşayan oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ekran kartınızın yazılımıyla, voltaj değerleriyle veya direkt olarak donanımıyla alakalı. Kesin bir çözümü yok. Hızlı başlatmayı kapatıp sorununu çözen arkadaşlar olmuş. Bazı arkadaşlar ise sorunu undervolt yaparak çözmüşler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı