RX 570 alınmalı mı?

GTX 1050 Tİ - GTX 1070 Tİ - RTX 2070 bu kartları kullandım kullanıyorum.

1050 Tİ 61 derece max Oc li kullanımda.

GTX 1070 Tİ Oc li kullanımda 67 derece.

RTX 2070 68 derece baseclockda , ve rx 570 frekans olarak düşük bir kart olmasına rağmen 70 - 80 dereceler arasında gezmesi aşırı saçma.

Bunun nedenleri Malzeme kalitesi ve soğutma teknolojisinin kötü oluşu bu kadar basit.

Bak kalitesizliğinin sonucu ben çekiyorum. Haklısınız efendim akılsız olan benim. Bu çöpü ucuz diye almayacaktım.

Bulunduğum iş yerinde çift fanlı Gigabyte marka RX 570 var LOL tarzı oyunlarda bırak ısınmayı fan açtığını görmedim.

Bulunduğum iş yerinde çift fanlı Gigabyte marka RX 570 var LOL tarzı oyunlarda bırak ısınmayı fan açtığını görmedim.
Katılıyorum.
Gerçekten kullandın mı bilmiyorum ama Sapphire Nitro serisi soğutma anlamında en başarılı tasarımlardan biri. Bakkal mantığı ile sebep belirtmeden, kesin hükümler vererek bir yere varamazsın.
Sapphire Nitro+ ile normali arasında 1 derece fark var. Normalinin derecesi daha düşük

Tek korkum ısınması zaten ekran kartı ısınırsa kasabın içini genel olarak ısıtacak bu beni de riske atar armor modeli veya tek fanli modeli de olabilir fakat RGB olan modeli 1.5k beni aşıyor o modeli başka adam akıllı markası yok üstelik yani MSI almak durumundayım

8gb diyorsun ben 4gb versiyonunu alacağım daha az güç harcayacaktır fazla ısınamaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…