RX 570 alınmalı mı?

Gerçekten kullandın mı bilmiyorum ama Sapphire Nitro serisi soğutma anlamında en başarılı tasarımlardan biri. Bakkal mantığı ile sebep belirtmeden, kesin hükümler vererek bir yere varamazsın.
Alsın. 2 Sene sonra o ekran kartı dayanmaz. Sapphire parası olmıyan kardeşlerimiz için yapılan bi para tuzağımıdır artık neyse ne
Alsın, 2 sene sonra o ekran kartı dayanmaz. Sapphire parası olmayan kardeşlerimiz için yapılan bir para tuzağı mıdır artık neyse ne.
He ayrıca belki parası daha düşük olabilir. Lakin ay sonu gelen elektrik faturası daha fazla olacak. 1 seneye çarparsan arada 1200 TL fazladan ödemiş olacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
8gb diyorsun ben 4gb versiyonunu alacağım daha az güç harcayacaktır fazla ısınamaz diye düşünüyorum :)
Gb'la pek bi alakası yok ısınmasıyla.Salı günü eve gelince sizi etiketliyip oyun içi sıcaklık değerlerini paylaşırım.Alıp pişman olmak istemezsiniz.Msi garantiside yazdıklarımı okuduysanız rezalet olduğunu görmüşsünüzdür.Çok istiyorsanız alın siz bilirsiniz yinede.

GTX 1650 alın rahat edin. Amd alıp yok wattman sorunlarıydı, yok ısınma sorunlarıydı gibi seylerle uğraşacağınıza birkaç FPS düşük alın ama Nvida tercih edin. Kaliteden ödün vermeyin, kafanız rahat etsin.
Kendi kartımda UV yaparak Msi Afterburnerdan fan hızı ayarlayarak. Sıcaklığı düşürmeye çalışıyorum. Kasamın kapaklarını dahi çıkardım 3-5 derece düşürmek için. Nvdia kart alıp bunları yaşayan insan pek görmedim. Arkadaş haklı.

80 derece normal bir ısı değeri değil ancak tehlikeli bir ısı değeri de değil, bu kadar uğraşmanız mantıksız, RX570 85 derece ısıyla bile 50 derece çalışan GTX1650'i ezer geçer paranızı çöpe atmayın. 101 derece ısıyla saatlerce oyun oynadım HD4350 ile ve o ekran kartı hala çalışıyor. Ekran kartınız yanmaz merak etmeyin :)

Şu an fiyat/performans olarak en uygun kartlardan birisidir RX570, almazsanız pişman olursunuz hatta.

80 derece normal bir ısı değeri değil ancak tehlikeli bir ısı değeri de değil, bu kadar uğraşmanız mantıksız, RX570 85 derece ısıyla bile 50 derece çalışan GTX1650'i ezer geçer paranızı çöpe atmayın. 101 derece ısıyla saatlerce oyun oynadım HD4350 ile ve o ekran kartı hala çalışıyor. Ekran kartınız yanmaz merak etmeyin :)

Şu an fiyat/performans olarak en uygun kartlardan birisidir RX570, almazsanız pişman olursunuz hatta.
Adamın AMD alın tavsiyesi bile, neden AMD almamamız gerektiğini kısaca özetlemiş :)

Hocam RX 500 serisi kartlardan almanızı tavsiye etmiyorum. Wattman hatası yüzünden birçok kişi mağdur oldu. Yukarıda arkadaşın dediği gibi GTX 1650 alın bir tane kafanız rahat olsun.

Adamın AMD alın tavsiyesi bile, neden AMD almamamız gerektiğini kısaca özetlemiş :)

Çıkışını 2008'de yapmış bir kart ile RX570'i karşılaştırabiliyorsan sen GTX1650'inle drop yaşamaya devam et. Üstelik kullandığım HD4350 modelinde fan bile yoktu :)

HD4350'nin yanında Intel Quad Core Q8300 kullanıyordum, çok rahat 93 derece ısıya ulaşıyordu, ben de sırf o işlemci bu kadar ısındı diye "Intel ısınıyor" diye atıp tutayım o zaman?

Ben kasanın cam kapağı çıkararak 80 derece alıyorum.Onu da yapmasam Cache'de 89 derece alıyorum. Oyun içi Isı değerlerini paylaşıp sizide etiketlememde bı sıkıntı olmaz umarım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı