Önceden yaptım 80 derece dolaylarında.Bulldozer zamanından kalma insanlara bakmayın. AMD ISINMIYOR. Evet msi armor modeli soğutma konusunda sıkıntılı olsada undervolting ile bu sorun çözülebilir. Buradaki rehberde nasıl yapıldığı, sıcaklığın ne kadar düştüğünü görebilirsiniz:
RX 570 undervolt rehberi
RX 570 ekran kartına sahipseniz karta verilen voltajın biraz fazla olduğunu fark edeceksiniz; 1.150 gibi. Bu voltajı düşürerek kartın ömrünü biraz olsun arttırmış olursunuz ve güç tüketimleri düşebilir. Ben Afterburner üzerinden yaptım siz Wattman üzerinden de yapabilirsiniz ama Afterburner...www.technopat.net
RX 570 undervolt rehberi
Msi Armor modelinde nasıl ısınma sorunu var anlamadım Nvdia kartlarda hiç olmuyor bu sorun ???Bende sapphire in rx570 tek fanlı modeli var, en baba oyunda 65 derece oluyor. Alırken amd ısınıyor, sapphire pişmanlıktır gibi çok uyaran oldu şimdiye kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Msı armor modelinde genel bir ısınma sıkıntısı var bunu amd ye mal etmeyelim lütfen.
Amd versiyonları için var sanırsamMsi Armor modelinde nasıl ısınma sorunu var anlamadım Nvdia kartlarda hiç olmuyor bu sorun ???
Site içinde bu model hakkında çok fazla şikayet var zaten you tube üzerindeki testlerde 70 derecenin üzerinde performans veriyor. Msi ın rx570 gaming modelide var onda bu gibi sorunlar olmuyor.Msi Armor modelindr
E nasıl ısınma sorunu var anlamadım Nvdia kartlarda hiç olmuyor bu sorun ???
Bende anlamadım sanki MSI Nvdia'ya çalışıyorAmd versiyonları için var sanırsamBana öyle diyorlar. Bi çözemedim dediklerini.
Ben fanboyluk yapmıyorum yalnış anlaşılmasın. ikimizde aynı karta sahibiz ben ısınmıyor diyorum bir kullanıcı olarak sende ısınıyor diyorsun bukadarAmd versiyonları için var sanırsamBana öyle diyorlar. Bi çözemedim dediklerini.
Bakınız tekrardan yazıyorum MSI Servis Pointe yolunuz düşerse bu kazıklanmış forumdaşınızı daha iyi anlarsınız. Ben ne o sevgili markanız Msi'ya nede Amd'nize laf atmıyorum ssdece bak bunları ben yaşadım siz yaşamayın diye yazdım. Gidin firmalarınızı övmeye devam edin. Bana da bu konuyla ilgili yazmazsanız sevinirim. Kırıcı olmak istemiyorum bu durum beni iyice hassaslaştırdı çünkü. Yorumunuz için teşekkür ederim. Esenliklerle kalınBende anlamadım sanki MSI Nvdia'ya çalışıyor
MSI AMD veya Nvdia dan tamamen bağımsız bu kartlar için sadece soğutma bloğu üretiyor ve armor modelinde ısınma sorunu yok,arkadaşım RTX 2060 armor kullanıyor ve 70 dereceyi geçmedi. Ama iş AMD kanadına gelince oluyor armor modeli sıkıntılı ısınıyor valla bende anlamadım. Ve ayrıca arkadaşım rx570 nitro kullanıyor ve oda ısınmadan şıkayetçi MSI a çamur atmayın.
Ve bu arada bende AMD yi seviyorum ama şu markanın ısınma sorunu olabileceğinide kabul ediyorum şahsen bende uzun zaman AMD kullandım ve gayet memnun kaldım.
Yıllık 1200 TL gibi bir değeri nasıl buldun hayret ediyorum. O kadar ezbere konuşman ve undervoltun varlığından bihaber olman... Teknoloji, dogmatik değildir. Bu tarz söylemlerde bulunarak; araştırmadan sadece beynini uyuşturursun.Alsın. 2 Sene sonra o ekran kartı dayanmaz. Sapphire parası olmıyan kardeşlerimiz için yapılan bi para tuzağımıdır artık neyse ne
He ayrıca Belki parası daha düşük olabilir. Lakin ay sonu gelen elektrik faturası daha fazla olucak. 1 seneye çarparsan arada 1200 Tl fazladan ödemiş olucaksın.