RX 570 alınmalı mı?

Yıllık 1200 TL gibi bir değeri nasıl buldun hayret ediyorum. O kadar ezbere konuşman ve undervoltun varlığından bihaber olman... Teknoloji, dogmatik değildir. Bu tarz söylemlerde bulunarak; araştırmadan sadece beynini uyuşturursun.
Ayrıca normal kullanımda 2 senede çöp olan kart nedir ya. Anti-Sapphire lobisi işbaşında.
Alsın 2 yıl sonra bozulsun.

Sapphire'yse alma Msi'ise alma bence Amd kart almıyarak tüm sorunlarımızı çözüyoruz.3-5 kuruş fazla verip 1060 almadığım için bunla uğraşıyorum
3-5 kuruş dediğiniz neredeyse 500₺ fark.
Sizi sabahtan beri tüm AMD kötüleyen konularda görüyorum. Bu kadar memnun değilseniz kartınızı satın, 3-5 kuruş ekler RTX 2080 Super alırsınız.

3-5 kuruş dediğiniz neredeyse 500₺ fark.
Sizi sabahtan beri tüm AMD kötüleyen konularda görüyorum. Bu kadar memnun değilseniz kartınızı satın, 3-5 kuruş ekler RTX 2080 Super alırsınız.
Ben arızalı kartımı 3-5 kuruş kar edicem diye sorunsuzdur diyemem birisinin canını yakamam. Bu benim ahlak anlayışıma ters. Sorunu belirttip satmaya çalıştım bu sorundan dolayı kimse almak istemedi. Karttan istesemde kurtulamıyorum:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı