RX 570 Alınmalı mı?

Hocam ısınma problemi olduğunu söyleyen çok kişi var, hele ki tek fanlı ise. Ben de RX 570 veya 580 almayı düşünüyordum ama @TAHAU 'nun da dediği gibi, 3 kuruş fazla ver Nvidia al. Nvidia bu işte başı çekiyor, çünkü adamların tek işi bu, ekran kartı. Öte yandan AMD işlemcilerine ağırlık vermiş ama bir yandan da Nvidia'nın gerisinde kalmayalım da ne yaparsak kardır demişler gibi halleri var son zamanlarda. Hele ki son çıkan RX 5700 ekran kartının performans olarak RTX 2060 ayarında bir kart olduğunu görünce bu çıkarımlarım daha da sağlamlaştı

@selman044

RX 5700'ün, RTX 2060 ayarında olduğuna emin misin? Ayrıca 3 kuruş fazla tanımlamanı yeniden yapmanı tavsiye ederim. 3 kuruş değil de 300 lira demek daha mantıklı. GTX 1070 kullanıcısı olarak, artık Nvidia'yı çekecek durumda değilim. İyice saçmalamaya ve insanları enayi yerine koymaya başladılar.

@2:06
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abilerim, ben ne yapayım? Kart yepyeni. Daha 2 yıl garantisi var. 5 aylık kart. Satan arkadaş zaten oyun test videoları da attı. MSI markasına güvenip almalı mıyım?

Abilerim, ben ne yapayım? Kart yepyeni. Daha 2 yıl garantisi var. 5 aylık kart. Satan arkadaş zaten oyun test videoları da attı. MSI markasına güvenip almalı mıyım?

Hiç şüphen olmasın. Eğer samimi bir arkadaşın ise git 1-2 saat oyna. İnternet üzerinden görüşüyorsanız da illa ki birlikte oyun oynamışsınızdır. Oyun oynarken, oyundan düşüyor muydu gibi birçok soru ile cevabına yanıt bulabilirsin. RX 570 Armor sorunsuz bir kart serisi.

Ben olsam şahsen almam 5 ay gene az bir süre değil. Ve aldığı satıcı site falan güvenilir mi garantisi onaylı mı vs. hep şüpheli. Ben olsam 150 TL fazla verip sıfır alırdım kutusunu jelatinini kendin aç kafan rahat olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
150 TL ben için az bir para değil, maalesef. Kart fotoğrafları;

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190721-030646.png
    727,4 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20190721-030606.png
    464,9 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_20190721-030426.png
    466,4 KB · Görüntüleme: 98
Yazılanlardan RX 5700XT almaya korkar oldum yemin ediyorum

Hocam, oraya buraya yazılıyor. Tüm bilişim kanalları RX 570 sistemler topluyor. Ben anlamadım. Al diyen de var alma diyen kişi de var. Bütçe bu kadar. Kart zaten tertemiz. Garantisi var. ASUS olsa hiç bulaşmazdım ama MSI konusunda çok sorun yaşayan görmedim.
Hocam sizce alayım mı? Son sürücüler sanırım biraz iyileştirmiş. Bide sanırım bu sorunu yaşayan en başta yaşıyor, düzeltmesi şans işi. Ama sorunu yaşamayanlar rahat rahat kullanıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…