RX 570 Alınmalı mı?

Bak kardeşim açık söyleyeyim bu hatayı herkes almıyor sende almayabilirsin ama alırsan geçmiş ola hele aldığın üründe garanti'de yoksa elin ALT f4 de oyuna girmek zorunda kalırsın.
2022 yılına kadar garantili. Adam oyun test videosu falan da attı. Trendyol sitesinden, Ebrar Bilgisayar garantili olarak alınmış.
Wattman hatasını ciddiye almalısın. Çünkü bunu yaşayan çok. Fazla güç tüketmesi de cabası. Sana tavsiyem Nvidia al. Ama dersen ki fazla param yok ve Wattman hatasını da göze alıyorum. Buyur, al.
Hocam ciddiye alıyorum zaten. Oyun zevkinin içine molotof atarsa ne anlamı kaldı?

Kork kardeşim kork bende de vardı 1 hafta önce WattMan bana da musallat oldu iademi aldım GTX1650 alıyorum. Sana tavsiyem 3 kuruş fazla ver en azından korkmadan oyununu oynarsın.
Tamam da 3 kuruş fazla verince RX 570 performansı almıyorsun. GTX 1650 RX 570 dengi değil.

Ne önerirsiniz? Almalı mıyım?
Şu anki piyasa durumuna bakılırsa fiyat performans olarak RX 570 ve RX 580 seçenekleri mevcut. GTX 1660 fiyatları aldı başını gidiyor. Herkes Wattman hatası da yaşamıyor. Eğer sorunla karşılaşırsan garantiden destek alabilirsin diye düşünüyorum. Ben kullanıyorum ve fiyatına göre gerçekten çok güzel performansı var.

Merhaba, 2. El RX 570 MSI Armor almayı düşünüyorum. 2019 yılının 2. ayında alınmış. Kart çok temiz zaten. Mining yapılmadığına eminim. Satan kişi 1660 Ti ekran kartına geçmiş. Aklıma takılan sorun; RX 570 alınır mı? Wattman hatasından korkuyorum. Başıma böyle bir hata gelir mı? Yeni sürücüler ile düzeldi mi? Ne yapmalıyım?
RX kartlarda Wattman ve ısınma sorununu çok yaşadım Nvidia öneririm ben.

Şu anki piyasa durumuna bakılırsa fiyat performans olarak RX 570 ve RX 580 seçenekleri mevcut. GTX 1660 fiyatları aldı başını gidiyor. Herkes Wattman hatası da yaşamıyor. Eğer sorunla karşılaşırsan garantiden destek alabilirsin diye düşünüyorum. Ben kullanıyorum ve fiyatına göre gerçekten çok güzel performansı var.
MSI Türkiye nasıl bir garanti servisine sahip bilmiyorum.

Wattman ayarlarının sıfırlanması sadece ekran kartından dolayı kaynaklanmaz. Ayrıca hata da değil. Sadece bildirim. Donanımsal, yazılımsal bir hata oluştuğunda veya herhangi bir elektriksel problemde ayarların sıfırlandığını ifade eder. Eğer donanımsal ise stok ayarlarında sürekli crash vermesinden kolayca anlayabilirsiniz. Yazılımsal ise (ki sanmıyorum) sürücüyü temiz yükleyerek, yenisini veya eskisini yükleyerek sorunu düzeltebilirsiniz. Bunlar dışında Windows veya BIOS üzerinden yapılması gereken ufak ince ayarlar da var. Kısacası hatadan korkmanıza gerek yok. Alacağınız kişiye bu konu hakkında soru sorun. Güç tüketimini performans kaybı yaşamadan 100W'lara kadar çekebilirsiniz.

Merhaba, 2. El RX 570 MSI Armor almayı düşünüyorum. 2019 yılının 2. ayında alınmış. Kart çok temiz zaten. Mining yapılmadığına eminim. Satan kişi 1660 Ti ekran kartına geçmiş. Aklıma takılan sorun; RX 570 alınır mı? Wattman hatasından korkuyorum. Başıma böyle bir hata gelir mı? Yeni sürücüler ile düzeldi mi? Ne yapmalıyım?
Saphire RX 570 Pulse ITX 4GB kullanıyorum ve şuanda hiçbir sorun yaşamıyorum. Kullandığım mevcut sürücü ise 19.6.3 sürümünde kullanıyorum. MSI Afterburner kurduktan sonra bu videoda uygulanan talimatları yaptım ve kesinlikle artık wattman bildirisi almıyorum. Bu arada RX 570 varken gidip GTX 1050Ti veya GTX 1650 almadım ve almazdım da. Tercih meselesi. GTX 1050Ti veya GTX1650 gibi kartlara nazaran, %30 civarında yüksek bir performans artışı veren bir kart.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı