RX 570 alınmalı mı?

Bende bu karti yaklasik 1 yildir kullanmaktayim. Tavsiyem 2 fanli alman. Ilerde overclock yapacak olursan 2 fanin baya faydasini gorursun. Zaten fiyat farkida fazla degil.

Kalite kokan Neye, hangi kıstaslara, parametrelere analizlere ve değerlendirmelere göre bunları söylüyorsunuz? Kusura bakmayın ama ussal, rasyonel bir yaklaşım ortaya koymuyorsunuz.
X firmaya veya x markaya körü körüne fanatikçe bağlılık duyan bir fanboysunuz siz. Tabi bir çok insan gerizekalı olduğu için AMD tercih ediyor/du değil mi!

Ben Recep Baltaş'ın sizin gibi AMD'yi kötülediğini görmedim. Nedir bu pahalı ürün alınca benden iyisi yok kafası?

Vallahi yıllardır çok parametre gördüm,kullandım,yaşadım, tanık oldum. Ayrıca İntelci biri olarak AMD işlemci kullanıyorum. GPU'da tercih etmem. Asıl insanları fanboy olarak lanse eden sizlersiniz. Saplantılı olan o güruh hiçbir zaman doğru karar veremeyecek.Ben burda onu bunu önermem bişey kazandırmıyor, insanlara yardımcı oluyoruz. Ama sizin gibi tutup millete bir kelimelik çamur atan insanlar olduğu sürece geri kalınmaya, yanlış yönelimlere devam edecek. Kaliteyi savunuyorum. Memnuniyeti savunuyorum. Yaşanmışlıkları, görmüşlükleri savunuyorum.testleri savunuyorum. Bunun adı fanboyluksa evet ben tam bir fanboyum. Yeter ki insanlar daha iyi ürünler kullanıp verdikleri paranın tam hakkını alabilsin. Belki arkamızdan teşekkür edenler olur.
Ben Recep Baltaş'ın sizin gibi AMD'yi kötülediğini görmedim. Nedir bu pahalı ürün alınca benden iyisi yok kafası?
Çok yanlış anlamışsın dostum.

Hocam aynı ürünün msi armox 4 gb 2 fanlı olanını kullanıyorum. 19 lira bütçe arttırarak çift fanlı olanını almanı öneriyorum. Performans gayet iyi.

1060 6GB'ın dengi Rx 580 8GB'dır.
Kağıt üzerinde öyle. Ama kullanımda performans farkı yok denecek kadar az. Yani Rx570 de 580'de 1060'ın rakibi demek yanlış olmaz ki zaten 570 ile 580 arasında da hatırı sayılır bir performans farkı yok.
800-900 liraya RX570 AMD grafik kartı satın almayı düşünen birisine benzer fiyat bandında olsa hadi neyse ama sırf fanatikliğiniz yüzünden olsa gerek 1700-1800 lira seviyesinde yani 2 katı pahalı olan eş değer bir Nvidia grafik kartı öneriyorsunuz. Bunu akılla, mantıkla izah edemiyorum kusura bakmayın.

Rx 570 1060 3GB'a rakip olabilir fakat 1060 6GB'a rakip değildir. Kesin konuşmadan önce araştırma yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rx 570 1060 3GB'a rakip olabilir fakat 1060 6GB'a rakip değildir. Kesin konuşmadan önce araştırma yapın.
1060 3GB'da 6GB versiyonunun hafif kırpılmış hali. Tıpkı 580'nin kırpılmış versiyonu 570 gibi. Ama sonuç olarak bu 4 kart arasında da hatırı sayılır bir performans farkı yok. Umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…