Msı armor sapphire göre daha az sorunlu bir kart modeli.Neden pulse modeli
Msi armor dan artıları neler ?
Msı armor sapphire göre daha az sorunlu bir kart modeli.Neden pulse modeli
Msi armor dan artıları neler ?
Teşekkürler fakat sapphirde bahsettiğiniz sorunlar nelerMsı armor sapphire göre daha az sorunlu bir kart modeli.
Genellikle ısınma sorunu Vb şeyler oluyor. Forumda RX 570'de sorun yaşayanların neredeyse hepsi sapphire modeli kullanıyor. Sapphire bu kartları fütulsuz'ca overclock ettiğin'den sorun yaşayan kullanıcı baya fazla.Teşekkürler fakat sapphirde bahsettiğiniz sorunlar neler
Armor modelli GPU lara baktığımda en fazla 76 dereceye kadar çıktığını görüyorum. Fakat Pulse serilerinde 80 dereceyi geçtiğini çok gördüm. Forumda bissürü konu var zaten ısınma sorunu diye.Asıl en büyük ısınma sorunu Armor'da oluyor
Komik. Çünkü bütün forumlarda AMD ekran kartı alacaksanız Sapphire alın diyorlar çünkü en iyi performans ve soğutma onda var.Msı armor sapphire göre daha az sorunlu bir kart modeli.
Forum full AMD'ci zaten normal bir durum. Bu arada en iyi performans ve soğutma sapphire'de var demek çok komiktiKomik. Çünkü bütün forumlarda AMD ekran kartı alacaksanız Sapphire alın diyorlar çünkü en iyi performans ve soğutma onda var.
Bilmiyorsanız söyleyeyim, AMD GPU'ların bayrak firması Sapphire'dir. Yani başka bir firmanın GPU'su için üretim yapmaz. Bu sebeple soğutma açısından da performans açısından da muhtelif modellerde en iyi sayılabilecek konumda oluyorlar.Forum full AMD'ci zaten normal bir durum. Bu arada en iyi performans ve soğutma sapphire'de var demek çok komikti![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.