RX 570 alınmalı mı?

Peki bir şey sorucaktım RX570 Armor almayı düşünüyorum yoksa başka modellere bakmamı tavsiye edermisiniz.
Daha önce N11'den alışverişim oldu. Güvenilirdir. Zaten attığım link'deki mağaza kullanıcılar'dan %90 ve üzeri bir puan almış. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
Neden üstünüze aldınız ki? Ben sizi etiketlemedim ya da mesajınızı alıntılamadım?
Alıntı yapmana gerek yok, önceki attığın mesajlara bakarsak direk beni hedef gösteriyorsun.

R5 1600'ün fiyatı 600 TL çok uygun. İleride 2060 veya 2070'e geçiş yapmayı düşünmüyorsanız R5 1600 bu fiyata kaçırılmaz.
Eğer aceleniz yoksa güzel indirimler geliyor. İnternetteki o indirimleri takip ederseniz 750-800 arasına Ryzen 5 2600 denk getirebilirsiniz. En azından ikinci nesil alıp önü daha açık bir işlemci almış olursunuz ileri dönük olarak.

Alınır elbette. Almışken Nitro+ modelini almanı öneririm. Soğutma konusunda en başarılı modellerden biri. O soğutma bloğu 2080'i bile rahatça soğutur. Armor gibi giriş seviyesi modellerle benzer fiyata satılıyorken kaçırma derim. İndirimleri bekleyip daha da ucuza alabilirsin.

Kendim nitro+ kullanıcısıyım. 3 aydır filan kullanıyorum. Deneyimlerimi aktarayım. Öncelikle soğutma çok güzel. Kart neredeyse hiç ısınmıyor(60 derece filan max). Ama benim kasa mesh onun da etkisi var tabii. Bilgisayarı ilk gün açtım sürücüleri kurdum. Wattman hatası. Kapanma oyundan atma vs olmadı fakat sürekli olarak uyarı veriyordu. Birkaç ayar yaptım düzeldi. Şuan bir sıkıntı yok performansından memnunum.
Önerim 1060 alabiliyorsan al nvdia GPU konusunda AMD den daha iyi. Fakat AMD nin aldığı fiyata göre verdiği performans da ortada.
Eğer kasa hava akışın vs iyiyse ITX bile alabilirsin. Tercih senin. Forumlarda bir ton farklı tavsiye verilir kafan daha çok karışır. Bütcen sıkıntılı ise en ucuzu al gitsin.

2600 almaya gerek yok. 1600 revizyon atladı 560 tl'ye satılıyor. 2600'e çok yaklaştı.
Eğer aceleniz yoksa güzel indirimler geliyor. İnternetteki o indirimleri takip ederseniz 750-800 arasına Ryzen 5 2600 denk getirebilirsiniz. En azından ikinci nesil alıp önü daha açık bir işlemci almış olursunuz ileri dönük olarak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı