RX 570 "AMD no driver installed" hatası

OnurShen

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 3 gün önceye kadar ekran kartını sıkıntısız kullanıyordum, AMD'nin Radeon yazılımda driver güncellemesi geldi. Ben de güncelledim, bilgisayarı yeniden başlattım. "No AMD driver installed" hatası vermeye başladı. Forumdaki çoğu konuların çözümlerini denedim, yardımcı olmadı.
Yaptıklarım:
AMD cleanup Utility ile driverları silip son sürümü denedim.
AMD sitesindeki eski driverların tamamını indirip denedim (her seferinde safe modda açıp acu ile sildim)
DDU ile silip denedim.
Format attım son sürüm Windows denedim (7 8.1'de denedim)
Driver Booster vb programlarla denedim (olmadı sildim driverları)
BIOS güncellemesi yaptım.
Sürücü imzası zorlamasını devre dışı bıraktım.
Aygıt yöneticisinde silip denedim.
AMD'nin otomatik driver yükleme programıyla denedim.
Ekran kartını söküp tekrar taktım herhangi bir bağlantı sorunu yok.
Power'ım yetiyor bugüne kadar herhangi bir sorun olmamıştı.
Birden fazla denediğim için eski sürümede geri dönemedim aldığım geri dönüş noktasını silip kendisi yenisi oluşturmuş.
Yüklediğim fotoğraf şu an 7'de aldım tekrar 10 yükleyeceğim konuyu açtıktan sonra.
TeamViewer vb yardım edebilecek varsa cidden çok iyi olur kafayı yemek üzereyim 3 gündür ekran kartını kullanamıyorum.

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    4,4 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen temiz format atma şansınız varsa atıp Windows güncelleştirmeleri(Otomatik olarak ekran kartı sürücüsü kurulması için.) tamamlandıktan sonra ekran kartı driver kurun.
3 veya 4 sefer denedim yardımcı olmadı ama birazdan win 10 atıcam tekrar denerim.
Bu hatayı ben de alıyordum, Windows güncel mi? Ben bunden dolayı alıyordum hatayı.
windows'un sitesinden yeni indirdim güncel sürüm.

Giriş gelişme sonuç hala aynı.

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    33,2 KB · Görüntüleme: 49
  • ss2.png
    ss2.png
    30,2 KB · Görüntüleme: 67
  • ss3.png
    ss3.png
    255,4 KB · Görüntüleme: 44
  • ss4.png
    ss4.png
    349,1 KB · Görüntüleme: 45
  • ss5.png
    ss5.png
    151,7 KB · Görüntüleme: 39
  • ss6.png
    ss6.png
    158,1 KB · Görüntüleme: 51
  • ss7.png
    ss7.png
    338,7 KB · Görüntüleme: 46
Şimdi format attım bunları yapmadan önce.
Ben kartı 2.el aldım daha önceden sıkıntı yoktu ama ben almadan önce bios vb işlem yapmış olabilirler mi birkaç yerde bununla alakalı konular gördüm. Gpu z ile kontrol et yazıyordu, baktım bazı yerlerde N/A ve unknown var.
Yardım edebilecek var mı?
Sanırım son çözüm olarak format atmanız gerekebilir.
2019 da açtığın konuya baktım aynı seçenekler ben biosa girdiğim zaman çıkmıyor neden?

Dosya Ekleri

• gpuz.gif
    gpuz.gif
    26,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı