RX 570 ani donma sorunu

Arina124

Centipat
Arkadaşlar, bilgisayarıma RX 570 taktığımdan beri bir ani donma oluyor bu sorunu nasıl çözeceğim? CS:GO oynarken anlık 2 Sn'lik bir donma oluyor. Önceki kartımda bu sorun yoktu ne yapacağım? RX 570 2. el.

Windows'u güvenli mod ile başlat. DDU ile sürücülerini temiz bir şekilde kaldır. Daha sonra attığım bu sürümü yükleyip tekrar test et. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal

Windows'u güvenli mod ile başlat. DDU ile sürücülerini temiz bir şekilde kaldır. Daha sonra attığım bu sürümü yükleyip tekrar test et. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
Kardeşim ben pek anlamıyorum riskli bir şey galiba.

Merhabalar ben de 1 ay önce RX 570 aldım. Aynı sorun maalesef ki bende de var. İşlemcim AMD Ryzen 5 2600 3.9 ghz. Her yere soruyorum maalesef ki bir çözüm yok. Windows 10 otomatik olarak ekran kartının vesaire parçaların driver'ini kendi yapıyor diye biliyorum ki ben bu sistem ile Gta V FullHD oynuyorum tek sorun Cs' de yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. Hürmetler.

Merhabalar ben de 1 ay önce RX 570 aldım. Aynı sorun maalesef ki bende de var. İşlemcim AMD Ryzen 5 2600 3.9 ghz. Her yere soruyorum maalesef ki bir çözüm yok. Windows 10 otomatik olarak ekran kartının vesaire parçaların driver'ini kendi yapıyor diye biliyorum ki ben bu sistem ile Gta V FullHD oynuyorum tek sorun Cs' de yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. Hürmetler.
Yukarıda çözümü var, denediniz mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı