RX 570 Armor 4 GB'den 1650 Super Gaming X geçmek

Undebah

Centipat
Daha fazla  
Konu başlıkta belirttiğim gibi. Sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Neden mantıklı değil gösterdiğiniz videoda sadece 1 oyun dışında 1650 Super fark atmış ayriyeten sıcaklık derleri ve yazılımsal sorunlarının olmaması nedeniyle 1650 Super RX570'den iyi hatta RX580'den 1 tık daha iyidir sizin bu düşüncenizin sebebini anlatır mısınız?

Ne yazılımsal sorunu ne sıcaklığı kardeşim, insanlardan duyduğun bilgileri söyleme burada, çoğu oyunda aynı performansı veriyorlar bazı oyunlarda 10-15 FPS fazla almak için ekran kartı değiştirmenin nesi mantıklı siz söyleyin.

7 FPS icin yeni ekran kartina 1850 TL para mi verilir?
Insanlara cemkirmeden once biraz arastirma yapin lutfen.

Hocam arkadas 2012'den geliyor galiba.

Armor kullanıyorum ve gerçekten sıcak çalışıyor, burada haklısınız. Yazılım sorunları çekiyorum burada da haklısınız. Yazılımları doğru düzgün çalışmıyor, mavi ekran sebebim olmuşluğu var. Size katılıyorum. Bana göre de RX580'den bir tık daha mantıklı ancak RX570'ten geçmek mantıklı değil.

Performans farkı için geçmek istiyorsan tatmin etmesi açısından minumum 1660 Super almanı öneririm. Hatta önerim RTX 2060 - RX 5600XT seviyesinde bir karta geçiş yapman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…