Konu başlıkta belirttiğim gibi. Sizce mantıklı mı?
Hiç mantıklı değil.
Neden mantıklı değil gösterdiğiniz videoda sadece 1 oyun dışında 1650 Super fark atmış ayriyeten sıcaklık derleri ve yazılımsal sorunlarının olmaması nedeniyle 1650 Super RX570'den iyi hatta RX580'den 1 tık daha iyidir sizin bu düşüncenizin sebebini anlatır mısınız?
7 FPS icin yeni ekran kartina 1850 TL para mi verilir?Neden mantıklı değil gösterdiğiniz videoda sadece 1 oyun dışında 1650 super fark atmış ayrıyetten sıcaklık derleri ve yazılımsal sorunlarının olmaması nedeniyle 1650 super rx570den iyi hatta rx580den 1 tık daha iyidir sizin bu düşüncenizin sebebini anlatırmısınız ?
Ne yazılımsal sorunu ne sıcaklığı kardeşim, insanlardan duyduğun bilgileri söyleme burada, çoğu oyunda aynı performansı veriyorlar bazı oyunlarda 10-15 FPS fazla almak için ekran kartı değiştirmenin nesi mantıklı siz söyleyin.
Armor kullanıyorum ve gerçekten sıcak çalışıyor, burada haklısınız. Yazılım sorunları çekiyorum burada da haklısınız. Yazılımları doğru düzgün çalışmıyor, mavi ekran sebebim olmuşluğu var. Size katılıyorum. Bana göre de RX580'den bir tık daha mantıklı ancak RX570'ten geçmek mantıklı değil.Neden mantıklı değil gösterdiğiniz videoda sadece 1 oyun dışında 1650 Super fark atmış ayriyeten sıcaklık derleri ve yazılımsal sorunlarının olmaması nedeniyle 1650 Super RX570'den iyi hatta RX580'den 1 tık daha iyidir sizin bu düşüncenizin sebebini anlatır mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.