RX 570 Battelfield 5 FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Okt3641

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, Battlefield 5'te FPS droplarım çok oluyor ve FPS çok düşüyor.
Not: Medium grafiklerdeyim.

Sistem özellikleri:
RX 570 ROG STRIX 4 GB.
Ryzen 3 2300X işlemci.
16 GB Dual Channel RAM.
A320M Prime-k anakart.
240 GB SSD
4TB HDD WD elements.

Her oyunda da öyle mi? RAM'ler kaç MHz? PSU'nuz ne? Oyunu hangi diske kurdunuz ve kurduğunuz diskte kaç GB boş yer kaldı?

Her oyunda da öyle mi? RAM'ler kaç MHz? PSU'nuz ne? Oyunu hangi diske kurdunuz ve kurduğunuz diskte kaç GB boş yer kaldı?

RAM'lar 3000 MHz PSU bilmiyorum benim tahminince PSU ile bir sıkıntı yok.
E diskinde kurulu oyun 2.21TB boş.
Normalde Battlefield 5'i Ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynaman lazımdı, bu durum tuhaf. Kaspersky ile tam tarama yaptın mı?

Şu an kendi antivirüs programında tarama yapıyorum.
Normalde Battlefield 5'i Ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynaman lazımdı, bu durum tuhaf. Kaspersky ile tam tarama yaptın mı?

Şu an kendi antivirüs programında tarama yapıyorum.

Her oyunda böyle değil.

FPS'lerde en düşük normalde 80 70 civarı görüyorum ortalama 90 100 arası ama bir anda drop giriyor.

Son düzenleme:
RAM'lar 3000 MHz PSU bilmiyorum benim tahminince PSU ile bir sıkıntı yok.
E diskinde kurulu oyun 2.21TB boş.

Her oyunda öyle mi sorusu cevapsız kaldı hocam. Ayrıca bilgisayarınız çalışması PSU'da sorun olmadığı anlamına gelmez. Kasanın kapağını açıp güç kaynağı üzerinden modelini ve Watt değerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca Afterburner ile oyun içi değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Sorunun bunlarda olmadığına emin olduğunuz zaman CrystalDiskMark ile HDD'nizin okuma/yazma değerlerini kontrol edin fakat öncelikle Her oyunda öyle olup olmadığını kontrol edin.

O oyunun 64 kişilik sunucularında arada sırada FPS düşmesi olması normal.

Çok can sıkıcı bir şey.
Her oyunda öyle mi sorusu cevapsız kaldı hocam. Ayrıca bilgisayarınız çalışması PSU'da sorun olmadığı anlamına gelmez. Kasanın kapağını açıp güç kaynağı üzerinden modelini ve Watt değerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca Afterburner ile oyun içi değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Sorunun bunlarda olmadığına emin olduğunuz zaman CrystalDiskMark ile HDD'nizin okuma/yazma değerlerini kontrol edin fakat öncelikle her oyunda öyle olup olmadığını kontrol edin.

Afterburner kullanıyorum birazdan sizinle oyun içi değerlerimi paylaşacağım.
Her oyunda öyle mi sorusu cevapsız kaldı hocam. Ayrıca bilgisayarınız çalışması PSU'da sorun olmadığı anlamına gelmez. Kasanın kapağını açıp güç kaynağı üzerinden modelini ve Watt değerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca Afterburner ile oyun içi değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Sorunun bunlarda olmadığına emin olduğunuz zaman CrystalDiskMark ile HDD'nizin okuma/yazma değerlerini kontrol edin fakat öncelikle her oyunda öyle olup olmadığını kontrol edin.

Afterburner kullanıyorum birazdan sizinle oyun içi değerlerimi paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı