RX 570 beyaz ekran kilitlenme problemi

Free5255

Centipat
15 gün önce hazır bir sistem aldım, yük altında ekran gri olup arkadaki sesler cızzzz şeklinde donuyor ve reset atmadan kendine gelmiyor bir türlü, çözümünü bulamadım, son çarem burası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer sistem bileşenleri ve güç kaynağının kalitesi önemli. Ben 500W ile sorunsuz kullanıyorum. Undervolt yapıp deneyin.

Diğer sistem bileşenleri ve güç kaynağının kalitesi önemli. Ben 500W ile sorunsuz kullanıyorum. Undervolt yapıp deneyin.
deniyorum şimdi teşekkürler yardımınız icin pek umudum yok olmicak gibi coğu kişide bu sorun var sanırım

15 gün önce hazır bir sistem aldım, yük altında ekran gri olup arkadaki sesler cızzzz şeklinde donuyor ve reset atmadan kendine gelmiyor bir türlü, çözümünü bulamadım, son çarem burası.
Yüz ekran kartı problemi konusu açılıyorsa büyük bir çoğunluğu bu RX570 denen kartla ilgili oluyor. Ara sekmesi sağ üst köşede araştırabilirsin. İade gibi bir imkanın varsa iade et sana kişisel tavsiyemdir bu. O karta bulaşma.

sorma nerden bulaştık bu karta garantiye göndericem gibi duruyor sistemi hazır şekilde aldım forum kuralları bilmiyorum reklam olmasın v ile başlayan mağzadan aldım kasayı mı götürücem ekran kartını benmi sökücem bilginiz varmı acaba

Hazır aldıysan kasayı direk öyle götür

Hazır aldıysan kasayı direk öyle götür
anladım teşekkürler yardımınız icin başka bi kartla değişme gibi bi seçenek sunarlarsa bi öneriniz varmı
birde vga dönüştürücü kullanıyorum bunun etkisi varmıdır

Son düzenleme:
anladım teşekkürler yardımınız icin başka bi kartla değişme gibi bi seçenek sunarlarsa bi öneriniz varmı
Yani rx580 kullanıyorum memnunum ama üstüne biraz para vermeniz gerekiyor verebilirseniz rx580 i tavsiye ederim veremezseniz aynı kartla devam etmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…