PSU kaç w yazarmısın?15 gün önce hazır bir sistem aldım, yük altında ekran gri olup arkadaki sesler cızzzz şeklinde donuyor ve reset atmadan kendine gelmiyor bir türlü, çözümünü bulamadım, son çarem burası.
deniyorum şimdi teşekkürler yardımınız icin pek umudum yok olmicak gibi coğu kişide bu sorun var sanırımDiğer sistem bileşenleri ve güç kaynağının kalitesi önemli. Ben 500W ile sorunsuz kullanıyorum. Undervolt yapıp deneyin.
Yüz ekran kartı problemi konusu açılıyorsa büyük bir çoğunluğu bu RX570 denen kartla ilgili oluyor. Ara sekmesi sağ üst köşede araştırabilirsin. İade gibi bir imkanın varsa iade et sana kişisel tavsiyemdir bu. O karta bulaşma.15 gün önce hazır bir sistem aldım, yük altında ekran gri olup arkadaki sesler cızzzz şeklinde donuyor ve reset atmadan kendine gelmiyor bir türlü, çözümünü bulamadım, son çarem burası.
sorma nerden bulaştık bu karta garantiye göndericem gibi duruyor sistemi hazır şekilde aldım forum kuralları bilmiyorum reklam olmasın v ile başlayan mağzadan aldım kasayı mı götürücem ekran kartını benmi sökücem bilginiz varmı acabaYüz ekran kartı problemi konusu açılıyorsa büyük bir çoğunluğu bu RX570 denen kartla ilgili oluyor. Ara sekmesi sağ üst köşede araştırabilirsin. İade gibi bir imkanın varsa iade et sana kişisel tavsiyemdir bu. O karta bulaşma.
Hazır aldıysan kasayı direk öyle götürsorma nerden bulaştık bu karta garantiye göndericem gibi duruyor sistemi hazır şekilde aldım forum kuralları bilmiyorum reklam olmasın v ile başlayan mağzadan aldım kasayı mı götürücem ekran kartını benmi sökücem bilginiz varmı acaba
anladım teşekkürler yardımınız icin başka bi kartla değişme gibi bi seçenek sunarlarsa bi öneriniz varmıHazır aldıysan kasayı direk öyle götür
Yani rx580 kullanıyorum memnunum ama üstüne biraz para vermeniz gerekiyor verebilirseniz rx580 i tavsiye ederim veremezseniz aynı kartla devam etmenizi tavsiye ederim.anladım teşekkürler yardımınız icin başka bi kartla değişme gibi bi seçenek sunarlarsa bi öneriniz varmı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.