RX 570 beyaz ekran kilitlenme problemi

Free5255

Centipat
15 gün önce hazır bir sistem aldım, yük altında ekran gri olup arkadaki sesler cızzzz şeklinde donuyor ve reset atmadan kendine gelmiyor bir türlü, çözümünü bulamadım, son çarem burası.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 gün önce hazır bir sistem aldım, yük altında ekran gri olup arkadaki sesler cızzzz şeklinde donuyor ve reset atmadan kendine gelmiyor bir türlü, çözümünü bulamadım, son çarem burası.
Yüz ekran kartı problemi konusu açılıyorsa büyük bir çoğunluğu bu RX570 denen kartla ilgili oluyor. Ara sekmesi sağ üst köşede araştırabilirsin. İade gibi bir imkanın varsa iade et sana kişisel tavsiyemdir bu. O karta bulaşma.

Yüz ekran kartı problemi konusu açılıyorsa büyük bir çoğunluğu bu RX570 denen kartla ilgili oluyor. Ara sekmesi sağ üst köşede araştırabilirsin. İade gibi bir imkanın varsa iade et sana kişisel tavsiyemdir bu. O karta bulaşma.
sorma nerden bulaştık bu karta garantiye göndericem gibi duruyor sistemi hazır şekilde aldım forum kuralları bilmiyorum reklam olmasın v ile başlayan mağzadan aldım kasayı mı götürücem ekran kartını benmi sökücem bilginiz varmı acaba

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı