RX 570 Boşta 50 Dereceyi Görüyor

Aşırı fazla UV yapmadığınız sürece performansınız düşmez tam tersine artabilir bile. Deneme yanılma yoluyla yapmanız lazım. Ekran kartlarına aynı anda OC/UV yapan bile var. Şans işi biraz. Ama dozunda yaptığınız sürece performansınız asla düşmez.
 
En azından 76 derece değilde 70 derecede çalıştırmak istiyorum oyunları. Onun için bir voltaj önerebilir misiniz?
Dostum dediğim gibi sana bir şey önersem asla aynısı olmaz. Fakat 70 derecelere düşürmek için State 7 1060-1070mV arasında yapılabilir. Ve bu arada fan ayarını belirli bir yüzdeye kilitle ki sıcaklık değişimini farket. Kartın sıcaklığı düştü diye RPM i kısabilir yine aynı sıcaklığı görürsün. Birde FurMark testi bütün kartları yakıyor size tavsiye ettiğim Heaven Benchmarkta denemeniz.
 
Bende 8gb nitro+ modeli var boşta 30larda yükte 72yi geçmiyor. Bir ara muhabbet vardı cclear tarzı uygulamaların içinde bitcoin kasmak için adamlar prog. Koyuyormus arasına . Bir program indirmiş olmayasın. Tahmin yuruteyim dedm.
Ben aldığımda STRIX Nitro'dan 50 TL daha ucuzdu. 3 garantiye tav olup aldım. Keşke 50 lira daha verseydim Nitro alsaydım.

GM 8 d cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
 
Normal . 3-4 derece fazla gibi . Hava akışı muhtemel .

GM 8 d cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Format mı atsam acaba?
Miner virüs yemiş olabilirsiniz. Miningler ekran kartından yapılıyor sonuçta ve virüs bunu kullanıp ısınmaya yol açıyor olabilir.
Merhaba, şimdi fark ettim, bazen opera da gezinirken GPU kullanımı aniden fırlayıp geri 0 a inebiliyor. Bu durum ondan mı kaynaklı? Ona göre format atacağım.
 
Son düzenleme:
Hocam bakin buda benim sistemimden Msi GTX 970.
(Baya genis bir kasada 5 fan ile sogutulan bir sistem)
Sistem bosta ve 50 derecede calisiyor ama gorebildiginiz gibi fanlar dönmüyor. Kart yukte olmadigi icin ses cikarmamak adina fanlarini durduruyor.
Tabii eger isterem tum fanlari son devire alip sicakligi cok yuksek oranda dusurebilirim ama bosuna ses cikarip kafami yormaya gerek yok.
Yani eger sizdeki durumda buysa 50 derece gayet normal ve sorun olmaz.

Sizde GPU-z'nin "sensors" kismindan bir SS atabilir misiniz acaba? Bakalim sizde ki durumda bunun aynisi mi.

 

Dosya Ekleri

  • 1558960444834.jpeg
    151,8 KB · Görüntüleme: 45

Bu şekilde, bazı oyunlarda acayip yük bindiğinde 77'ye kadar çıkıyor, müdahale etmiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…