RX 570 Call of Duty Warzone FPS düşmesi

Makaleler
12
Daha fazla  
RX 570 Aorus 4 GB ekran kartı
Ryzen 3 2200G işlemci
Gigabyte A320 S2H anakart
8 GB DDR4 2400MHz CL 15 G.Skill rıpsawj RAM
1TB HDD WD
600 Watt Zalman PSU
Bu sistemle FPS düşmesi yaşamam normal mi?
Ayarlar en düşükte. V-Sync kapalı. Çözünürlük 1920X1080.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM yeterli değil, en az 12 GB RAM gerekiyor.

8 GB RAM ile sabit 80'de oynuyorum binaların fazla olduğu alanlar dışında 70 altı veya drop görmedim bence sorun RAM ile alakalı değil. Açık bir dünya da RAM kullanımı artıyor ama sorun ondan kaynaklanmıyor bende de başta takılmalar oluyordu sorun HDD yetersizliği çıktı sisteme SSD ekleyince sorunum kalmamıştı. Ama sorun sizde farklı olabilir. Bu arada size FPS sabitlemeyi öneririm anı FPS düşüşlerinin önüne geçersiniz benim işime bir nebze yaramıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunum bir kere bile böyle takılmadı oynadığım süre boyunca. Ben de olmadı diye başkasında da olmayacak demiyorum tabii ki. Ben sadece sorunun sadece RAM'den kaynaklı olmayacağını söylüyorum yoksa fazla RAM ile fazla performans almanın şaşılacak bir tarafı yok şu pandemi biterse bende 8 daha ilave edeceğim.

Oyunum bir kere bile böyle takılmadı oynadığım süre boyunca. Ben de olmadı diye başkasında da olmayacak demiyorum tabii ki. Ben sadece sorunun sadece RAM'den kaynaklı olmayacağını söylüyorum yoksa fazla RAM ile fazla performans almanın şaşılacak bir tarafı yok şu pandemi biterse bende 8 daha ilave edeceğim.

Konu sahibinin RAM dışında bütün bileşenleri yeterli, sorun ne olabilir?

Konu sahibinin RAM dışında bütün bileşenleri yeterli, sorun ne olabilir?

Belirttiğim gibi bende de takılma sorunu vardı hatta böyle videodaki gibi küçümsenecek düzeyde az da değildi ve Warzone'da oynamıyordum bile sistemimdeki HDD kullanımina baktığımda Full kullanılıyordu. Ardından sistemime yeni bir SSD aldım sorunum ortadan kalktı. Açıkçası ben sadece olabilecek bir başka ihtimali söyledim umarım arkadaşın sorunu çözülür cidden sinir bozucu bir şey.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı