RX 9060 XT ile 120 FPS üstünü alamamak

• Konuyu başlatan brk_ib
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 164
RX 9060 XT Sapphire Pulse olması lazım ve evet 54 derece olduğunda filan fanlarım çalışmaya başladı hafiften.
Bendeki Pure modeli, hemen hemen aynı mantıkla çalışıyordur herhalde. Kart ısınınca %15 den başlıyor yavaş yavaş yükseliyor ısı durumuna göre. Oyundan çıkınca kartı 40 dereceye kadar soğutup yine kapatıyor fanları.

Launcher'dan RAM miktarını ayarladınız mı? Belki oyuna az RAM vermiş olabilirsiniz. Masaüstüne sağ tık basıp görüntü ayarlarına girin, sonra grafikler oradan Minecraft'ı ekleyip "yüksek performans" olarak ayarlayın. Son olarak oyunu tam ekran da oynadığınızdan emin olun. Aklıma maksimum bunlar geldi dediklerinize bakılırsa.

Launcher'dan RAM miktarını ayarladınız mı? Belki oyuna az RAM vermiş olabilirsiniz. Masaüstüne sağ tık basıp görüntü ayarlarına girin, sonra grafikler oradan Minecraft'ı ekleyip "yüksek performans" olarak ayarlayın. Son olarak oyunu tam ekran da oynadığınızdan emin olun. Aklıma maksimum bunlar geldi dediklerinize bakılırsa.

Hocam 1 GB RAM kullanıyor 32 GB'den kullandığım Launcher aşırı iyi indirilenlerden launchlanıyor kurulu olmuyor bayağı açık kaynaklı 1600'lerde alıyorum V-Sync'yi kapatınca aç kapa yaptım düzeldi yine de tavsiyeniz için teşekkürler hocam.

Hocam oyun içi ayarlardan FPS limitlemesi var onu sınırsız yapınız. Aynı şekilde çözmüştüm.

*Pardon hocam çözmüşsünüz yeni görüyorum. Kusuruma bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı