RX 570 Çok Isınıyor

Kasam ufak bu yüzden olabilir mi , birde hava
sirkülasyonu yok tek fan var oda soğuk havayı içeri alıyor
Kesinlikle kasa yüzünden daha fazla ısınır böyle bir kasayla. Hava akışı olan iyi bir kasa almanızı tavsiye ederim. Anakart ve işlemci sıcaklıkları da azalacaktır. Linkini eklediğim gibi bir kasa düşünebilirsin.
 
Kesinlikle kasa yüzünden daha fazla ısınır böyle bir kasayla. Hava akışı olan iyi bir kasa almanızı tavsiye ederim. Anakart ve işlemci sıcaklıkları da azalacaktır. Böyle bir kasa düşünebilirsin.

Çok güzel ama limiti biraz yüksek
 
Kasam ufak bu yüzden olabilir mi , birde hava
sirkülasyonu yok tek fan var oda soğuk havayı içeri alıyor
Kasa değişimi yapmanız ısı değerlerini düşürecektir. Fazla bütçeniz yoksa Darkflash pollux kasayı öneririm. Ayrıca fan hız ayarlarını görseldeki gibi yapmayı deneyin. Rx 570 4gb kullanıyorum boşta 27 derece de çalışıyor.
fan.jpg
Edit: Unutmadan driverınıza da güncelleyin eski sürüm kullanıyorsunuz.
 
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum, o yüzden örnek bir link verdim. Hava akışı için mesh yapı ve bol fan desteği bulunan bir kasa almanızı öneririm. Bütçenizi yazarsanız ona göre tavsiye veririz veya şu an bütçeniz yoksa bütçeniz olunca yeni bir konu açın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı