omurkayracakir

Hectopat
RAM
T-Force 8 GB DDR4 3200MHZ CL16, Markasız 16 GB DDR4 3200MHZ CL16
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 EVO 500 GB
Ekran kartı
SHAPPIRE RX 570
Anakart
Gigabyte H410M H V3
İşlemci
Intel® Core™ i3-10100F
Malesef minidump dosyası çıkarmıyor. AIDA64 EXTREME ve CPU-Z ile işlemci, bellek testlerini yaptım bide Windows'un kendi bellek testini yaptım. Furmark ile Vulcan ve OpenGL testi yaptım. DirectX testi nerden yapacağımı bilmiyorum ancak ona da oyuna girerek test etmiş sayıyorum. Vulcan ve DirectX testlerinde daha 5 dakika olmadan mavi ekran veriyor. OpenGL'de ise sorun çıkmıyor ancak oyuna girince ilk 1 saat sonrası oyun 20-45 fps arasına düşüyor 200 lerden. Testi sağladığım oyunlar: ETS2, CS2, Motorcycle Mechanic Simulator 2021.

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Düşünüp daha önce de yapmıştım ama tekrar yaptım ne olur ne olmaz diye furmarkta hiçbir sıkıntı çıkmadan 30 dakikalık testleri yaptım ancak OpenGL testinde frametime sürekli 0'a inip duruyordu. Bir de ortada dönen çemberde çok fazla donma oluyordu. Oyun testlerinde CS2 de hiçbir problem çıkmadı ancak ETS2'de hala DirectX ile yürütürken ilk 5 dk sonra mavi ekran veriyor aynı hata koduyla. Ana menüdeyken mavi ekran vermiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde hocam

Birisi Furmark Birisi Furmark Knot testi

Son düzenleme:
Yazılımı çalıştırıp görselini paylaşın.

asd.gif

yok occt testi yapmadım aida64 testi yaptım ama onu da yapıp atarım hemen

testleri yaptım ama sonuçları nerden görüntüleyeceğim?
OCCT ile 3D Standart ve VRAM testi yaptınız mı? Error Detection enable olarak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı