RX 570 CrossFire için i5 9400F yeterli mi?

KetenTohumu

Femtopat
Elimde RX 570 8 GB mevcut satamadığımdan ve takaslayamadığımdan bu kartı CrossFire yapmaya karar verdim üstüne de RX 570 4 GB uygun fiyatlı buldum bu 2 kartı CrossFire yaparsam sıkıntı olur mu? Olursa da neler olur olmazsa da i5 9400F ile darboğaz yapar mı yaparsa da hangi işlemciyi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde RX 570 8 GB mevcut satamadığımdan ve takaslayamadığımdan bu kartı CrossFire yapmaya karar verdim üstüne de RX 570 4 GB uygun fiyatlı buldum bu 2 kartı CrossFire yaparsam sıkıntı olur mu? Olursa da neler olur olmazsa da i5 9400F ile darboğaz yapar mı yaparsa da hangi işlemciyi almalıyım?

Güç tüketimi çok olur tek kart kullanın i5 9400F biraz sınırlara takılacaktır çoğu oyunda CF desteği yok ve çok güç tüketimi ile karşılaşırsın bence ettiği fiyata sat ve RTX 2060 gibi bir kart koy 8 GB kartlar güzel fiyata gidiyor bu dönemde.

Arkadaşların dediği gibi satmayı tekrar denemelisin 8Gb versiyonu iyi fiyata gidiyor, ayrıca CF destekli oyunlar sınırlı, CF öldü diyebiliriz yakın zamanda.
İki ekran kartının vereceği performans(CF oyunlarda) RTX 2060 seviyesi bir ekran kartına denk geliyor, yer yer gelemiyor bile, satıp temiz bir 2060 almayı denemelisin.
İşlemci konusuna gelirsek darboğaz olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı