RX 570 CS:GO düşük FPS

Driver'ı denedikten sonra eğer düzelmez ise ayarları yükseltip deneyin.Kendim RX590 kullanıyorum düşük grafiklerde 160 fps verirken, yüksek ayarlarda 300 fps veriyor.

Driver'ı denedikten sonra eğer düzelmez ise ayarları yükseltip deneyin.Kendim RX590 kullanıyorum düşük grafiklerde 160 fps verirken, yüksek ayarlarda 300 fps veriyor.
O olay configi her girişinde tekrar yükledinde düzeliyor . Genel oyunla ilgili bi bug bende yaşıyordum onu RX590 kullanıyorum configi her yükledimde 300'e çıkıyordu tekrar.

Diğer oyunlarda bi sıkıntı yok (dead by d. ,rocket league ) ama cs:go da anlamsız bi derece düşük fps ekran kartı driveri son güncellemsini yeni yaptım son sürüm kullanıyorum gt 1030 driveri ile çakılıyo olabilirmi ?

Diğer oyunlarda bi sıkıntı yok (dead by d. ,rocket league ) ama cs:go da anlamsız bi derece düşük fps ekran kartı driveri son güncellemsini yeni yaptım son sürüm kullanıyorum gt 1030 driveri ile çakılıyo olabilirmi ?
Ayarlarını config haline getirip oyuna girdinde birdaha yüklesene belki düzelir. Bende düzeliyor RX590 kullanıyorum her açtımda düşüyor ama configi konsoldan tekrar yükleyince düzeliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı