RX 570 CS:GO Düşük FPS

Arkadaşlar selamlar. Güç kaynağım 400W'dı. Değiştirdim fakat drop gitti biraz FPS sorunum var.
CS:GO 4.3 Low'da 100 150 alıyorum. Acaba kart gücünü mü vermiyor?
CS:GO işlemciye yük bindiren bir oyundur eğerki sen GPU ya yük bindirecek bir şey yapmazsan: Çözünürlük Görüntü ayarları vb
Gpu yatar ve düşük FPS değeri sunar şahsen ben de yaşıyordum 1366x768 kullanırken düşükte 80-100 fps 1920x1080 Keskinlik yumuşatma doku detayı orta yukarı çekince FPS değeir 230lara dayandı.

CS:GO işlemciye yük bindiren bir oyundur eğer ki sen GPU'ya yük bindirecek bir şey yapmazsan: Çözünürlük görüntü ayarları vb.
GPU yatar ve düşük FPS değeri sunar şahsen ben de yaşıyordum 1366x768 kullanırken düşükte 80-100 FPS 1920x1080 keskinlik yumuşatma doku detayı orta yukarı çekince FPS değeir 230'lara dayandı.

Hocam ben 4.3 oynuyorum ayarlar Full Low alıştığımdan dolayı tek CS:GO değil diğer oyunlarda da böyle. Ama CS:GO çok belli ediyor.
Ayarları en düşüğe alarak ekran kartının performansını kısıtlamışsın. Ayarları ve çözünürlüğü en yüksek seçeneklere almayı dene.

Ama hocam test izliyoruum benim FPS tek düşük anlamadım olayı elalem 250 300 alıyor. Kafayı sıyırmak üzereyim.

Son düzenleme:
Hocam ben 4.3 oynuyorum ayarlar Full Low alıştığımdan dolayı tek CS:GO değil diğer oyunlarda da böyle. Ama CS:GO çok belli ediyor.

Ama hocam test izliyoruum benim FPS tek düşük anlamadım olayı elalem 250 300 alıyor. Kafayı sıyırmak üzereyim.
GPU'De chipset veya Vram arızası olabilir. Düşük Mhz değerlerinde çalışıp FPS yi süründürebilir başka GPU da dene kaynak ekran kartın olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı