RX 570 Cyberpunk performansı

Tahmini 30-35 Fps falan verir eğer şimdi oynamak istiyorsan bence oynama 22 haziranı bekle derim çünkü Amd FidelityFx super resolution çıkıcak bu özellik ile çok rahat oynarsın.

FX 6300 ile Discord'da yayın açarken Low ayarlarda (1080P) 50 FPS oynayabiliyordum, değerlere bakmadım fakat büyük ihtimal darboğaz çok azdı.

i3 9. nesil işlemci, RX 570, SSD: 512 GB, anakart: B450 RAM: 24 GB. Cyberpunk orta ayarlar nasıl performans verir?
Eğer alacağınız performanstan memnun kalmazsanız, FPS'inizin artması için oyun içinden FidelityFX CAS'i Static modda el ile ayar vererek açmanızı öneririm. Fakat FPS'i arttırmak için değeri çok düşürürseniz görüntü kaybı oluşacaktır. %80 civarında görüntüde kayıp olmaz hatta daha da keskinleşir görüntü.

Dilerseniz Dynamic modda hedeflediğiniz maksimum ve minimum FPS'i belirterek de kullanabilirsiniz. Bu sefer isteğiniz FPS'i verebilmek için yüzde ayarı otomatik değişecektir (minimum yüzde kaça düşsün, maksimum yüzde kaça çıksın siz seçiyorsunuz).

Hatırladım kadarıyla genel olarak böyleydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı