RX 570 değiştirilmeli mi?

Yeni nesil işlemciye geçerseniz performans epey artar. En az RX 590'a geçmişsiniz gibi olur. Anlık donmalar takılmalar da ortadan kalkacağı için olduğundan daha akıcı bir oyun deneyimine sahip olursunuz. Bence altyapınızı güncelleyin ekran kartından önce.

Son düzenleme:
Dediğiniz işlemci ve RAM yükseltilmesi belli bir süre daha idare edecektir beni en az 4-5 yıl o şekilde götürür ama siz AAA oyunlar oynuyorsunuz 6600XT-3060 seviyesine mümkünse çıkabilirsiniz.

Pek iyi olmasa da idare edecektir. İleride RX 6600 takılabilir.
Hocam alırsam tam almayı düşünüyorum. RX 6700 XT. Ben 2K oyun sevdalısıyım. 1080P kesmemeye başlıyor beni 2k ya alışınca. Şu an ki sistemimle 2K bazı oyunları oynayabiliyorum ama grafiklerden ve FPS den feragat etmem gerekiyor.

Hocam alırsam tam almayı düşünüyorum. RX 6700 XT. Ben 2K oyun sevdalısıyım. 1080P kesmemeye başlıyor beni 2k ya alışınca. Şu an ki sistemimle 2K bazı oyunları oynayabiliyorum ama grafiklerden ve FPS den feragat etmem gerekiyor.
Anladım. Dediğiniz gibi 6700 XT alınabilir.

Hocam alırsam tam almayı düşünüyorum. RX 6700 XT. Ben 2K oyun sevdalısıyım. 1080p kesmemeye başlıyor beni 2K ya alışınca. Şu an ki sistemimle 2K bazı oyunları oynayabiliyorum ama grafiklerden ve FPS'den feragat etmem gerekiyor.

Şahsi fikrim yeni sistem için harcama yapmanız. Vaktim var diyorsanız 4000 serisi kartları bekleyebilirsiniz. O zamana kadar işlemci anakart ve RAM alırsınız bir süre daha bu ekran kartıyla idare eder iyi bir sistemi zamana yayarak toplamış olursunuz.

Anladım. Dediğiniz gibi 6700 XT alınabilir.
Ben de 570'den 6700 XT'ye geçtim. RX 570 daha idare ederdi, medium 60 FPS çoğu oyun için en iyi seçenekti. Biraz tercih meselesi, siz de bence 12100F yerine 13K serisini bekleyebilirsiniz işlemci için veya ekran kartı değişmeyecekseniz 12400F daha uzun ömürlü olur.

@Newasky pardon konu sahibi sandım sizi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı