İşlemcinizi satıp üzerine ekliyip Ryzen 5 2600 alabilirsiniz, Fazla masraf yapmamanız açısından ekran kartını 1 Yıl daha minimum kullanabilirsiniz.
Eğer kalan bütçeniz GTX 1660 Ve ya RX 590 Gibi kartlara yeterse değiştirmeniz güzel olacaktır.
8 GB RAM daha eklerseniniz.
Ekran kartı oynadığınız oyunlarda sizi üzmeyecek düzeyde. Online oyunlar genelde işlemci odaklı olurlar ve bu konuda eğer değiştirirseniz performans artışı yaşarsınız. Bu arada hangi model ile değiştireceğinizi de sormak isterim.
Bende işlemci tarafındayım. Ekran kartımdan çok memnunum aslında. İstediğim herşeyi veriyor bana. İşlemcimde iyi ama güçlendirmek istiyorum. Bir sonraki aşamada üzerindeki bellek hem tek kanal hemde frekansı düşük. Onu satıp çift kanal daha yüksek frekanslı belleklere geçmek olacak.
Ekran kartı oynadığınız oyunlarda sizi üzmeyecek düzeyde. Online oyunlar genelde işlemci odaklı olurlar ve bu konuda eğer değiştirirseniz performans artışı yaşarsınız. Bu arada hangi model ile değiştireceğinizi de sormak isterim.
Birde benim güç kaynağım 500 Watt sıkıntı çeker miyim acaba?
Msi PSU hesaplamaya baktım 300 küsür Watt çıktı tüketim ama başka sitelerde daha farklı değerler çıkıyor.
RAM konusunda ekleme yapmayacağım. Çünkü sistemimdeki RAM'in frekansı düşük. Bu sebepten onu satıp daha yüksek frekanslı RAM'ler alacağım. Tabii ki çift kanal olacak.