RX 570 driver güncellemesi sonrası bazı yazılarda bozulma

mehmet.et

Decapat
Daha fazla  
Driver güncelleme sonrasında bazı yazılarda çözemediğim bir bozulma oldu. Sadece yazılarda değil bazı oyunlarda da olabiliyor. Sonrasında DDU ile sürücüyü silip daha önce kullandığım ve bu sorunu yaşamadığım sürümü kurdum ancak sorun yine devam etti. Her yazıda veya her oyunda olmuyor, bazı oyunlarda oluyor bu sorun.

Dosya Ekleri

• as.png
    as.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 71
Amd driver kısmında iki driver yayınlar bi tanesi güncel sorunsuz, ikincisi sonraki ay için geliştirme aşamasında sunulan driver (Optional). Kullanmanız gereken driver ın yanında Recommended yazar, Optional yazan driver henüz geliştirme aşamasında olduğu için performans vb sorunları yaşayabilirsiniz

AMD driver kısmında iki driver yayınlar bir tanesi güncel sorunsuz, ikincisi sonraki ay için geliştirme aşamasında sunulan driver (optional). Kullanmanız gereken driver ın yanında recommended yazar, optional yazan driver henüz geliştirme aşamasında olduğu için performans vb sorunları yaşayabilirsiniz.

Öncesinde kullandığım sürüm zaten WHQL bir sürümdü. Daha sonra tekrar o sürümü kurdum ancak sorun düzelmedi.

Driver güncelleme sonrasında bazı yazılarda çözemediğim bir bozulma oldu. Sadece yazılarda değil bazı oyunlarda da olabiliyor. Sonrasında DDU ile sürücüyü silip daha önce kullandığım ve bu sorunu yaşamadığım sürümü kurdum ancak sorun yine devam etti. Her yazıda veya her oyunda olmuyor, bazı oyunlarda oluyor bu sorun.

Bu bilgisayar sağ tık özellikler sol üstte gelişmiş sitstem ayarları oradan éger yazı tipi kenarlarını düzelt kapalı ise açın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı