RX 570 düşük FPS sorunu

staufen

Kilopat
Daha fazla  
4 Gün önce ekran kartımı değiştirdim ve RX 570 aldım. Almadan önce ekran kartıyla ilgili oyun test videosu izlemiştim birkaç tane fakat izlediğim bir video tam olarak benim sistemimin aynısıydı ve oynadığı oyun CS:GO idi. Oyunda en yüksek ayarlarda en düşük 150 FPS'yi görüyordu, fakat ben en düşük ayarlarda en düşük 110 FPS'yi dahi görüyorum. Bunun sebebi ne olabilir?

i7 3770.
RX 570.
4x3 DDR3 1600MHz RAM.

İşlemcinin darboğaz yapıp yapmadığını nasıl göreceğim? Ek olarak dediğim yazıyı eğer okuduysanız tamamen hemen hemen aynı sistemde böyle bir FPS olmadığını bende olduğunu gördüğümü belirttim neye göre darboğaz yaptığını söylediniz peşin hüküm 😀

Son düzenleme:
Oyun içinde MSI Afterburner ile birlikte Rivatuner açıp değerleri bize atarsanız gösterebiliriz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun içinde MSI Afterburner ile birlikte Rivatuner açıp değerleri bize atarsanız gösterebiliriz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değerler böyle fakat GPU1 kullanımı sürekli oynuyor. Bir %2 oluyor, bir %50, bir %99.

Dosya Ekleri

• afterburner.jpg
    afterburner.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 64
Değerler böyle fakat GPU1 kullanımı sürekli oynuyor. Bir %2 oluyor, bir %50, bir %99.
RAM Kullanımı ve GPU1 ve GPU2 yerine direk GPU kullanımı bir de CPU kullanımını atar mısınız? Bir de CPU sıcaklığı. Ek olarak CS:GO'da öyle bir anda ekran kartı kullanımı düşmesi normal diye biliyorum. Genel olarak işlemci kullanıyor zaten oyun.

RAM Kullanımı ve GPU1 ve GPU2 yerine direk GPU kullanımı bir de CPU kullanımını atar mısınız? Bir de CPU sıcaklığı. Ek olarak CS:GO'da öyle bir anda ekran kartı kullanımı düşmesi normal diye biliyorum. Genel olarak işlemci kullanıyor zaten oyun.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    162,5 KB · Görüntüleme: 66
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı