Çözüldü RX 570 düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

canxunluu

Centipat
Daha fazla  
Çoğu oyunda FPS frop ya da düşük FPS sorunu yaşıyorum. Örneğin GTA 5 düşük ayarda da aynı FPS yüksek ayarda da aynı FPS veriyor.
Aynı şekilde CS:GO'da da öyle.
Bir çözüm önerir misiniz?
Sistemim RX 570 4 GB.
10GB RAM.
AMD FX 8120 işlemci.
PSU: Corsair tx 850M.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bunu veya bundan önceki yorumları çözüm olarak işaretleyebiliriz, işlemcin çok eski bir işlemci ve RX 570 kartı o işlemci için fazlaca güçlü. Bu durumda da işlemci ekran kartını besleyemiyor, çekirdekler tıkanıyor. Tavsiyem Ryzen serisinden bir işlemciye geçmen olacaktır (Ryzen 5 1600, Ryzen 3 3100 vb.). Kısacası ekran kartında herhangi bir sorun bulunmamakta, endişelenme. Aşağıya senin için işlemci ve anakart linkleri bırakıyorum:
Ryzen 5 1600 - işlemci.
B450M S2H - anakart.
Toplam 1640 TL yapıyor, iyi günler arkadaşlar.
Sıcaklık değerlerini ölçmedim fakat ekran kartı kullanımı sürekli değişiyor oyun içinde hiç %100 kullanamıyorum ekran kartını sabit kalmıyor ekran kartı sıcaklığım da ortalama 50 70 arası oyun oynarken o da

Bunu veya bundan önceki yorumları çözüm olarak işaretleyebiliriz, işlemcin çok eski bir işlemci ve RX 570 kartı o işlemci için fazlaca güçlü. Bu durumda da işlemci ekran kartını besleyemiyor, çekirdekler tıkanıyor. Tavsiyem Ryzen serisinden bir işlemciye geçmen olacaktır (Ryzen 5 1600, Ryzen 3 3100 vb.). Kısacası ekran kartında herhangi bir sorun bulunmamakta, endişelenme. Aşağıya senin için işlemci ve anakart linkleri bırakıyorum:
Ryzen 5 1600 - işlemci.
B450M S2H - anakart.

Çözüm
Ryzen 5 1600 - işlemci.
B450M S2H - anakart.
Teşekkürler kanka

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı