RX 570 Düşük GPU kullanımı

Sorunu biraz olsun çözdüm. B250m anakarttan dolayı bellek 2133 MHZ'de çalışıyormuş. BİOS ayarlarından 2400 MHZ aldım. GPU kullanımı düzeldi. Fakat tomb raider da droplar yaşıyorum. Bellek yetersizliğinden de olabilir bu ve ekran kartından tiz sesler geliyo. Acaba PSU yetersiz mi kalıyor?

Sorunu biraz olsun çözdüm. B250m anakarttan dolayı bellek 2133 MHZ'de çalışıyormuş. BİOS ayarlarından 2400 MHZ aldım. GPU kullanımı düzeldi. Fakat tomb raider da droplar yaşıyorum. Bellek yetersizliğinden de olabilir bu ve ekran kartından tiz sesler geliyo. Acaba PSU yetersiz mi kalıyor?
Hayır PSU yeterlidir. MSI AfterBurner uygulamasıyla VRAM(ekran kartının gb'ı)in kullanımına bakarak VRAM im yetip yetmediğine bakabilirsin.

tiz sesler yüklenmeye bağlı coil sesidir yüksek ihtimalle

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı