RX 570 Düşük Kullanım Sorunu

Cookie36

Hectopat
Daha fazla  
Meraba, Rx 570 ekran kartım oyunlarda GPU kullanımı %100 iken çoğu zaman %40-%1' lere kadar düşüyor FPS'de çok fark olmuyor ama zaman zaman düşüyor bu yüzden FPS eğer sorun var ise aldığım yer ile iletişime geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim
İşlemci: Ryzen 2500x
Ram: Adata 8 GB 2400 mhz (tek slot)
Ekran kartı: Rx 570 Pulse oc
Depolama: 1 TB Harddisk
Anakart: MSI B450PRO M2

D-C Nedir acaba?
Dual Channel hocam. Aynı RAM'den bir tane daha alacaksınız. Video da performans farkı gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende RX 560 alıcam ama benim RAM'lerde arkadaşınkiyle aynı durumda. Aynı sorun bende de olur mu? Gerçi benim 2 slotta da RAM var ama aynı marka değiller biri 2GB biri 4GB ikisi de 1333 MHZ

Hocam ramle en ufak alakası yok bunun. Rx 570 bugu diyebiliriz. 32 gb ram olsa bile o yüzdeler düşer. Onlar kafanı takacak bir şey değil.

Hocam ramle en ufak alakası yok bunun. Rx 570 bugu diyebiliriz. 32 gb ram olsa bile o yüzdeler düşer. Onlar kafanı takacak bir şey değil.
RAM'le nasıl alakası yok? Denediniz mi? Ben deniyorum tam da RAM ile alakalı. Arkadaş %40 seviyelerine düşüyor diye belirtmiş. Bende de aynı sorun vardı Ryzen 5 1600 - GTX 1060 6GB 8GB RAM ile RAM 8GB daha alıp Dual yaptım ve GPU kullanımı arttı, FPS drop sorunum tamamen ortadan kalktı. Attığım videolara ve benzerlerine bakarsanız anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…