1 Yıldır kullanıyorum ve işlemci sıcaklığı bu kadar yüksek olsaydı çoktan yanmış olması gerekirdi. büyük ihtimalle gpu kullanımının durmadan düşmesinden sıcaklığı artıyor.Eğer yanlış ölçüm yapmıyorsa işlemcin 100 derece. Önce bunu çözmelisin.
Öncelikle merhabalar RX 570 kullanıyorum. İşlemci i5-4590 Solda gördüğünüz değerler üzerine 90, 8, 40, 50 kullanıma düşüyor. Ve ne yapacağım bilmiyorum, çözümünü bilen var mı?
Eki Görüntüle 589833
Program yanlış ölçüyor olabilir düşük bir ihtimal de olsa. Hwmonitör ve Aida64 ile ekran görüntüsü atabilir misin?1 Yıldır kullanıyorum ve işlemci sıcaklığı bu kadar yüksek olsaydı çoktan yanmış olması gerekirdi. büyük ihtimalle gpu kullanımının durmadan düşmesinden sıcaklığı artıyor.
O 100 derece demek50 derece ekran kartı.
Ayarlar yüksek olsun düşük olsun her türlü ekran kartı kullanımı 90 50 20 10 oluyor.
Termal macunu uzun zamandır değiştirmiyorum fanda sıkıntı olabilir ama bi termal macununu yenileyim geri yazıcam.Islemciyi o kadar isitan ne yapmış olabilirsin ki ya sistemin çok virus yedi ya soğutucu kötü ya fan donmuyor ya da termal macunda sorun var i5 3330 R7 370 ile ekran karti 80 derece islemci 53 derece bu mapta 180 300 arasi FPS alıyorum 1280 1024 Full ayarlarda.
Termal macundan olabilir belkide uzun zamandır yenilemedim ama termal macunda düzeltmezse dediğin programları denerim.Program yanlış ölçüyor olabilir düşük bir ihtimal de olsa. Hwmonitör ve Aida64 ile ekran görüntüsü atabilir misin?
Termal macunu uzun zamandır değiştirmiyorum fanda sıkıntı olabilir ama bir termal macununu yenileyim geri yazacağım.
Termal macundan olabilir belki de uzun zamandır yenilemedim ama termal macunda düzeltmezse dediğin programları denerim.
Şu anda sadece CS:GO açık ve lobideyim ama en düşük 98 görüyor normal mi?
Vantilatör çalıştırdım şimdi oda da ve hiçbir değişim göremiyorum.
Galiba yanlış gösteriyor sıcaklığı çünkü pcyi açtım daha 3 dakka olmadan sıcaklığa baktım hala 100 diyor.Keskinlikle anormal.
Galiba yanlış gösteriyor sıcaklığı çünkü PC'yi açtım daha 3 dakika olmadan sıcaklığa baktım hala 100 diyor.
BIOS'tan baktım ve 99 derece gösteriyor hiç bir uygulama açık değilken bile termal macunu yenilicem ya da yeni bi fan alıcam fan önerin var mıdır işlemci için?O halde BIOS'tan sıcaklıkları kontrol edin.
BIOS'tan baktım ve 99 derece gösteriyor hiçbir uygulama açık değilken bile termal macunu yenileceğim ya da yeni bir fan alacağım fan önerin var mıdır işlemci için?
BIOS'tan baktım ve 99 derece gösteriyor hiçbir uygulama açık değilken bile termal macunu yenileceğim ya da yeni bir fan alacağım fan önerin var mıdır işlemci için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.