RX 570 düşük kullanım sorunu

PubgMobileSorunn

Centipat
Herkese merhaba,
1 Ay oluyor bu PC'yi alalı. Hiç istediğim sonuçları alamadım oyunlarda. CS:GO'da 100 FPS arası alıyorum yükselmiyor hiç. Bir teste bakayım dedim, bakmaz olaydım. %50 de kullanıyor ekran kartını. Hatta buyrun:

Minecraft'tabile 40 FPS'leri görüyorum. Lütfen bir çare bulun.
Sistem:
MSI RX570 4 GB Armor.
R3 3200G.
8 GB 3200MHz tek slot.
750W 80+
Vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft'ta 40FPS olması şaşırtıcı ben aynı kartla 700FPS alıyorum. Acaba oyun içinden FPS i sabitlemiş olabilir misin? Yada Radeon ayarlarından.

Minecraft'ta 40FPS olması şaşırtıcı ben aynı kartla 700FPS alıyorum. Acaba oyun içinden FPS i sabitlemiş olabilir misin? Yada Radeon ayarlarından.
Cidden 700 FPS mi alıyorsunuz? Ben 40 FPS'i Sonoyuncuyu belki bilirsiniz. O serverde alıyorum. Lobide. Normalde 100 alıyorum MC'de.
Nasıl yani? 3200G kötü bir işlemcidir 1600 de ekran kartı yok ki.
Ahahaha. 3200G kötü bir işlemci değil. Oyun yönü bakımından 1600'den daha iyi gösteriyor karşılaştırmada.

3200G oyun yönü bakımından 1600'den daha iyi bir kart?

Ve tek çekirdeğe bakan derken? 4 çekirdek bu işlemci?
Öncelikle 2200,3200 kart değil işlemci sadece APU lar ki bu sizin işinize şuan yaramaz. Bu işlemcilerin tekli ve çoklu olmak üzere belli performansları vardır. 3200 modelinin tekli çekirdek performansı pek iyi sayılmaz. Ayrıca R5 1600 3200 ve 2200G den tekli ve çoklu çekirdekte çok daha iyidir.

Pardon kart demişim. O kadar alıştım ki artık kart demeye. CPU karşılaştırma sitesinde oyun bakımından daha iyi diyor?
Haklıda olabilirsiniz CPU'dan pek anlamam zaten. Sorunumu nasıl düzelteceğim herhangi bir bilginiz var mı?

Elde çok bir veri yok sadece 2 oyunda denemişsiniz. Tavsiyem driverlar güncel değilse güncelleyin, Windows Update yapın ayrıca Minecraft'ı başka bir yerden indirip deneyin. Son olarak virüs taraması yapın.

Elde çok bir veri yok sadece 2 oyunda denemişsiniz. Tavsiyem driverlar güncel değilse güncelleyin, Windows Update yapın ayrıca Minecraft'ı başka bir yerden indirip deneyin. Son olarak virüs taraması yapın.
Driver güncel, Windows güncel. Sorunum düzelmeyecek herhalde. Neyse yardımlarınız için teşekkürler.

CS tarzı oyunlar çok GPU kullanmaz bu yüzden kullanım düşük. Grafiğe yüklenen oyunlara girip değerleri atabilirmisin.
Evet ama ben de RX 570 8GB OC kullanıyorum, ama CS:GO da ekran kartı kullanımı 100, işlemci kullanımı %20 oluyor.
Bende mi sorun var
Sabit 250 alıyorum oyunlarda
Sistemim:

Ryzen 5 2600
RX 570 8GB OC
B450 Tomahawk MAX
16 GB DDR4 Ram
Şimdi benim PC'de sorun nerde? İşlemci yeterli diye düşünüyorum kart için.
Bios dan bir şeyle oynadıysanız eğer ilk ayarlarına döndürürseniz sorun çözülebilir.
Olmazsa PC nizin verdiği performans o kadar demektir.

Şuan Minecraft'a girdim 40 FPS veriyor GPU kullanımı %15 CPU kullanımı %30 nasıl düzelteceğim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…