RX 570 düşük kullanım sorunu

PubgMobileSorunn

Centipat
Herkese merhaba,
1 Ay oluyor bu PC'yi alalı. Hiç istediğim sonuçları alamadım oyunlarda. CS:GO'da 100 FPS arası alıyorum yükselmiyor hiç. Bir teste bakayım dedim, bakmaz olaydım. %50 de kullanıyor ekran kartını. Hatta buyrun:

Minecraft'tabile 40 FPS'leri görüyorum. Lütfen bir çare bulun.
Sistem:
MSI RX570 4 GB Armor.
R3 3200G.
8 GB 3200MHz tek slot.
750W 80+
Vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz endişelenmeyin.
O da olmazsa bir format atın hata varsa düzelecektir.
Yine olmazsa oyunları Ultraya çekin.
Yine olmazsa hayırlı olsun pc nizin performansını öğrenmiş oldunuz.
PC'min performansı derken herkesde aynı olması gerekmiyor mu? Yani %10 kullanması PC'nin sorunu değil ki. Ayarları en yükseğe çektiğimde de %50'de kullanıyor. RX 570 olan biriyle benim RX 570'in farkı ne? Onu anlamıyorum. Yani donanımlar aynı herşey aynı ama performansı başka. Kusura bakma pek anlamam bu konulardan. Cevaplarsan sevinirim

Öncelikle size şöyle anlatmaya çalışayım.
Aldığınız işlemcinin performansı R3 1300x e eşit APU sunu kullanmayacaksanız almasaydınız keşke mümkünse iade edip yerine akaçeden 600 TL ye R5 1600 ya da850 TL ye R5 2600 alın.
Benim sistremim de bu şekilde
R5 2600
RX 570 Armor 8GB OC
B450 Tomahawk Max
16 GB DDR4 3000MHz Ram

CS:GO da dust 2 haritasında sabit 200 alıyorum yer yer 160 a kadar düşüp 300 e kadar çıktığı da oluyor.
Battle Royale de ise kulanin tepesine sniperle çıkıp her taraf baktığımda 70 e kadar iniyor.
Ama sizde ekran kartını neden %50 kullandığını anlayamadım bende 1.5 GB ram ve %100 kullanım yapıyor.
Bıosu sıfırlayın.
Yine olmazsa format atmayı deneyin.

Yoksa neden olduğunu bilmiyorum ne yazık ki.
Ama araştıracağım bulursam yazarım.

Minecraftı bilmem ama cs:go çokça işlemciye bakan bir oyun. Mesela bende İ7 4790 var, ekran kartı almadan önce bir süre işlemcinin grafik yongasına bağlıydı. O zaman bile cs:go'da senin aldığın fps değerlerini alıyordum. Cs:go'da diğer arkadaşların dediği gibi tek çekirdek performansı önemli İntel bu konuda Amd'den daha başarılı. Ama öte yandan senin işlemcin zaten Amd için bile düşük bir işlemci.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…